Meet me in heaven

Torsdagar är sega. Det ända positiva är sovmorgonen till kl 9.55. Som tur var så var idrotten kul, Kajsa hade egen lektion med innebandy på schemat, det räddade dagen lite :)
Efter skolan var Jennifer med mig hem ett tag sen gick vi ner på stan och mötte Frida. När Jennifer åkt hem kom Emelie ett tag också :) Köpte lite nya kläder och en bok. Hade hoppats på att hitta något att ha på sig på Tjustfesten men så blev det tyvärr inte.

Nu sitter jag vid datorn och tvn. Ska nog lägga mig snart för jag är helt slutkörd höhö.

puss på er

When I Think Of You, My Whole World Falls Apart

Jag har haft riktigt bra dagar sen jag skrev här sist!

Måndag: Efter skolan gick jag och Kajsa och handlade sen drog vi hem till min lägenhet och lagade mat tillsammans med Moa, Madde och Frida. Paula kom precis lagom till maten var klar, hon är lat och hjälpte inte till haha :) Det blev varm smörgåstårta, supergott! Efter det var det bio som gällde. Vi såg "I rymden finns inga känslor", så sjukt bra film! En ny favorit helt enkelt.
Avslutade kvällen med lite hårfärgning och det resulterade i en mycket mörkfrisyr, men jag är rätt nöjd måste jag säga :)

Tisdag: Gick och var lite halvnervös genom hela dagen. Mådde även ganska dåligt en del av dagen. Tyvärr under den delen då vi skulle ha lite "idrott" med rullstolar och sånt.. 
Efter skolan åkte jag till Överum och tränade innebandy för första gången "på riktigt". Det var såklart det jag var nervös över, feg som jag är :) Men det gick iaf bra och jag gjorde inte bort mig allt för mycket. Ska nog köra någon mer gång, skönt att ha något att göra nu när fotbollen är slut. Dessutom är det faktiskt kul :D
Efter träningen åkte Moa och jag till Makki och var med honom, Anton och Adde. Senare kom även Elin, Felicia och Abbe. Drog hem runt 11 för att orka med skolan dagen efter :)

Idag: Hade en ganska seg skoldag men jag överlevde som vanligt :) Efter skolan kom Linnea till mig. Inte sett henne på evigheter! så det var trevligt :) Nu sitter jag vid Idol och bara tar det lugnt. Moa är hemma för imorgon åker hon till Grekland, fuskis!

Jag vet att det kanske inte är så kul med bara massa text men bloggen är mycket för att jag ska kunna gå tillbaka och kolla vad jag haft för mig haha. Så skit i att läsa om ni inte orkar :)

Lägg mitt namn på minnet


Allt är nerpackat och jag är nyduchad. Tänkte dra av datorn nu, jag har suttit här hela dagen! Det är pinsamt.
Imorgon är det skola igen och på kvällen ska jag se på bio med klassen, bättre än bäst!


Den är så tung, tyst och kall


Det blev ingen innebandy, ingen fotboll och inte heller blev det att åka till stan. Nu hoppas jag på att man kan få sig lite mat i magen. Sen ska jag packa ner allt som ska till stan. Ska inte hem till Stenserum något den här veckan så det gäller att få med sig allt.

Fler besökare på bloggen?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Josefiiinj

Klicka här och registrera er så får ni fler besökare på bloggen! Gå in och läs om hur det går till så kanske ni blir sugna :)

Dawn is creeping up on me

Nu ska jag trotsa vädret och ta en promenad. Det så gott som regnar men lite vatten har väl ingen dött av? Som jag sa igår, skönt att rensa skallen lite.

höstbild-09

Watch the waves

Matchen igår gick inte som jag tänkt mig. Jag vet inte riktigt vad som hände, det var för mycket sura miner och några gav upp hela tiden. Jag känner iaf att jag gjorde vad jag kunde så jag är ganska nöjd med min insats.
Efter matchen fick vi sjukt god mat som bestod av fläskfilé och potatisgratäng och till efterrätt var det glass.
På kvällen följde Mickis med hem och sen gick vi ner till Simon. Jag var dock sjukt trött och hade huvudvärk så jag var nog inte så trevlig haha.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vill till Överum för att kolla Innebandy men även till Ankarsrum för att kolla BOIF. Får se hur det blir, för om jag ska in till stan så hinner jag nog inte något ^^

Lights Off

Snart åker jag till Tjustvallen. Är ovanligt pepp på match så nu bara måste det gå vägen! Efteråt blir det käk med hela laget.
På kvällen kommer det massa folk hit, får se om jag hittar på nått annat. Vill ut och hitta på nått, så jag får se vad kvällen har att erbjuda!

Sometimes

I natt har jag sovit riktigt bra! Fick sova ungefär 10 timmar, välbehövligt som bara den.
Jag vaknade imorse av att danskarna ringde till pappas mobil så den låg och skrek hur länge som helst innan han hittade den (han borde byta ringsingnal). Peder var tydligen i Tyskland och undrade om han skulle köpa hem nått, bra med lite ölgalna danskar tycker jag ;)

Nu har jag precis ätit frukost och funderar på om jag ska fortsätta sitta här och sega eller ta tag i mig och fixa till mitt nya fotoalbum jag köpte i Ullared. Jobbigt läge haha.

Press Hold

Klockan är halv tio men det känns snarare som tolv eller nått. Jag tror det får bli sängen nu!
Imorgon äre match mot Kristineberg. Hoppas på tre pinnar så här i sista matchen, det ska vi kunna klara!

Godnatt och sovgott!

Musik ♥

Linkin Park – The Catalyst
The Script – For The First Time
Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)
Rasmus Seebach – Glad igen


Ni som alltid säger till mig att vara mig själv, följer ni era egna råd?

Promenaden+lite Volbeat var precis vad jag behövde! Rensa skallen och bara koppla av. Blir inte mycket chilligare en fredag som denna! Eller jo, snart står maten framdukad, och så ska jag blanda till mig en god drink med Smirnoff green apple, sockerdricka och lime, mums!


jag kan ingenting om kärlek
jag märker att jag faller för dig ändå


It may not seem like very much, but I'm yours



Hösten -09

Dynamite

Som sagt var så var jag i Överum igår. På tisdag ska jag börja träna innebandy där. Det ska faktiskt bli kul, jag ljuger om jag säger att jag inte är sugen. Det är riktigt kul även om jag inte kan haha.

I skolan idag så var vi på Du Pont, det var ärligt talat rätt kul. Sen hade jag lite matte och sen gick jag hem. Skönt att komma hem lite tidigare även om jag har ont i armen eftersom Påla nöp mig där :(

Nu ska jag promenara ett varv runt skogen. Vi hörs :)

Fullt upp

Jag har inte bloggat på ett tag, hinner inte riktigt med känns det som. Men jag har allt hittat på lite sen senast jag skrev här.
Jag har b.l.a:
♦ Haft studiedag 
♦ Varit i Ullared
♦ Gått i skolan
♦ Pluggat
♦ Varit på föreläsningen "Ett CP-bra liv"
♦ Varit med Makki, Anton och Moa
♦ Sovit ifatt lite

Nu har jag projektarbete med Kajsa men vi sitter båda på Facebook, Frida sitter bredvid också :)
Ikväll ska jag till Överum. Ska tydligen börja spela innebandy men ikväll tänker jag bara kolla på. Alla som känner mig vet ju att jag är en fegis ;D

Bäst att börja jobba nu!


Don't ever look back

Just nu sitter jag och luktar på mitt hår medan jag slänger in ett inlägg. Mitt hår luktar gott som bara den haha :) Om 5 minuter åker vi in till stan(Om Ante kan släppa datorn vill säga..). Så nu hoppas jag att jag lyckats packa ner allt som ska med till Ullared eftersom jag inte hinner hem till Stenserum innan vi åker.

Bäst att kila nu,


Cause the days no more the same without you

Fotbollen igår gick sådär. Har aldrig varit så opepp som jag var, och tydligen hade flera märkt av det. Men jag gick in från start och försökte så gott det gick. Tydligen gick det rätt bra för på en hörna av Emma så lyckades jag nicka in 1-0 målet till oss! Efter det höjdes mitt självförtroende grymt mke så sen flöt det på mycket bättre! SKÖNT. Tyvärr slutade matchen 1-1 efter att dom lite turligt tryckt in en boll.. Segt men 1 poäng räckte för att säkra vår plats i 4an vilket jag är mycket glad över! :)
På kvällen åkte jag bort till Moa, allt kändes så mycket bättre. Och tur var väl det för hos Moa var det bra drag ;)
Det blev verkligen en lyckad kväll med lagom mycket alkohol (för de allra flesta) och trevliga människor. Slocknade med två trötta personer i sängen runt 5(?) och det känns såhär dagen efter. Men det är det värt :)

Idag ska jag packa till Ullared som jag ska till på tisdag och bara ta det lugnt. Åker nog in till stan ikväll så man får sova lite extra också :)


Bild från Danmark - 09

Feel the sadness burning in my heart.

Rastlös och uttråkad. Så stavas min fredag!
Eftersom ingen tydligen vill vara social med mig idag så går jag och lägger mig nu. Passar på att läsa lite också, avslappnande.
Imorgon ska vi till Krokstorp och ta vår första bortaseger! På kvällen blir det lite fest hos Moa, noll pepp för tillfället. Hoppas på att det bli bättre, annars stannar jag nog hemma med mitt plugg haha.

Utökad garderob? Ja tack!






Junkyard är en sida med sjukt mycket snygga kläder. Synd bara att min plånbok inte gillar den sidan..


Skriver av mig lite

Just nu far det runt en väldigt massa tankar i mitt huvud. Jag har jättemycket att tänka på, men samtidigt känner jag mig så tom på något vis. Har ingen aning om hur det där går ihop sig.
Jag har även kommit in i en såndär jobbig period där jag bara vill krypa ner under täcket och gömma mig för alla. Vill inte visa mig bland folk för att det känns som om alla ser ner på en. Jag behöver mycket bekräftelse, få veta att någon finns där. Jag öppnar mig inte för vem som helst.
Ibland känns de som om vissa tar mig för givet, det är jobbigt.

Jag bygger upp en fasad. Blir arg fast jag egentligen inte har någon anledning. Bara för att skydda mig själv från andra känslor som kommer upp till ytan och som jag helst skulle vilja stoppa i en lliten ask och kasta iväg.
Allt sitter i huvudet. Bara jag kan få bort skiten. Men det är inte alltid så lätt som vissa tror. Ingen klarar sig ensam, jag klarar mej inte ensam. Alla behöver ha någon att kunna luta sig mot när det blåser. Jag behöver er.


Tvungen att skriva av mig. Översvämming i hjärnan snart!
De sista dagarna har jag varit dålig på att uppdatera men jag har helt enkelt inte orkat. Att inte kunna sova på nätterna har den effekten. Får se hur det blir framöver.

Nu ska jag göra något kul, ni kan ju skicka ett sms.

puss

Baby I broke them all for you

Igår var jag på BIOF mot Hjorted/Totebo, precis som jag önskade! Det hela slutade med en 3-1 vinst för BOIF, kan inte bli mycket bättre!


Sebatian Krantz

Vet inte hur många gånger jag har sett klippet nu. Har diggat honom sen jag såg honom på lilla melodifestivalen när han sjöng "Ta tag i situationen". Han är goo'!


Du är knark.

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för att va' med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in och ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen
Och jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången
för du är knark


There will be no next time.

Åh vad surt att vi förlorade matchen mot Vetlanda igår. Det stod länge 1-2 och vi var supernära på att kvittera och då får de ett mål istället.. Surt! Så matchen slutade 1-3 men vi spelade väldigt bra! Jag fick spela hela matchen trots förkylningen och halsen. Det kändes helt okej men de var nära att jag vek ner mig ett antal gånger. Idag känns det inte lika bra, men de är smällar man får ta.. Min knä svider en hel del också, Tjustvallen är som en sandlåda och ramlar man så får mna finfina skrapsår haha.
Efter matchen åkte jag till mina kusiner för att fira Paulin som fyllde år för ett tag sen. Kollade bland annat på GPet från Danmark. GOLLOB ÄR KUNGEN OCH PLOCKADE FULLT! Gissa om Mickis och jag var lyckliga :D Hon ringde och vi snackade i en timme, konstigt att vi alltid har så mke att prata om♥

Idag hoppas jag få kolla på Hjorted/Totebo-Boif, de är ett måste eftersom jag missade matchen mot Fågelfors igår. Dock så blev det ju en ganska pinsam förlust där så de gör väl inget antar jag ;)

I'm not the right girl for you

Jag var trött på blått så nu är min blogg svart/vit/grå. Precis som vädret ute just nu haha. Designen duger sålänge tycker jag.

Mamma kom precis in och berättade att vi ska till Ullared i December. Jag hade velat åka nu snart för jag har en lång lista men det får väl duga :)

Nu ska jag lyssna på kungen. Klicka på bilden för en hel lista med Winnerbäckslåtar. ♥


With love

Idag gick jag upp vid 8, inte vad jag brukar göra på lördgar haha. Pappa hade gjort en stor frukost så nu tror jag att jag kommer vara mätt större delen av dagen.

Funderar på vad som kommer hända idag. Jag har match men fortfarande tveksamt om jag kan vara med, vill inte riskera att halsen blir ännu värre igen. Sist värkte hela bröstet på mig när jag spelade och det var inte så kul.
Hur som helst så åker jag väl dit och kollar. BOIF spelar samtidigt på Torvalla dock. Men bäst att heja fram Tjust till en seger, vi möter Vetlanda och sist gick det ju inte så bra haha. Kom gärna till Tjustvallen kl 15.00 och heja lite :)


You got to lose to know how to win

Fick precis några roliga sms. Gjorde min kväll lite bättre :) För att det ska bli ännu bättre lyssnar jag på detta:
Volbeat – Soulweeper
Johnossi – Bed on Fire
Aerosmith – Dream On (Re-record)
James Morrison – Save Yourself
The Script – Breakeven


I'm Yours - The Script ♥

You touch these tired eyes of mine
And map my face out line by line
And somehow growing old feels fine
I listen close for I'm not smart
You wrap you thoughts in works of art
And they're hanging on the walls of my heart

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
I never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours

You healed these scars over time
Embraced my soul
You loved my mind
You're the only angel in my life
The day news came my best friend died
My knees went weak and you saw me cry
Say I'm still the soldier in your eyes

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
I never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
I know I don't fit in that much
But I'm yours

Jag skrev mitt namn i vattnet, så du vet var jag finns

Tjena!

Nu har jag precis tagit en paus i matlagningen och packningen. Fixar lite inför imorgon eftersom jag ska iväg på hajk med BF08. Jag tror det kommer bli riktigt kul men lite minus för att sova i tält såklart. Det är inte så jag vill spendera mina nätter haha.

Igår efter skolan var Moa och jag på fotboll på Bökensved. VFF vann med 2-1 ver Tjust men tydligen så ska Tjust anmäla VFF för att de hade för många A-lagare (hahah, alkoholister!) med i B-laget. Går det igenom så blir det en 3-o vinst för Tjust istället. Det var kul att se på lite fotboll igen. Satt också och pratade lite med Mimmsan, hon är allt bra go! :)
Moa och jg var också duktiga och tvättade så nu hänger det tvätt över hela lägenheten, till och med i köket haha ;)

Bäst att gå igenom packningen igen så jag inte glömt något viktigt. Hoppas jag inte trillar i vattnet imorgon, håll tummarna för mej!

Puss



Hur kan man sakna något som man aldrig haft?

So you want me to bleed?

Lite uppdate på helgen här då:

Lördag: Efter lunchen och det som jag skrev om så skulle mamma och jag ju haft en mysig hemma kväll men planerna ändrades och det slutade med att jag hamnade uppe hos Moa med henne och Mickis♥ Vi skulle haft filmkväll men planerna ändrades där med, det blev en fifakväll! Vi hann också spela lite innebandy med småpojkarna Ekholm. Frammåt 11 ringde Viktor och Simon så vi mötte även dem och några andra en stund nere hos Simon. Dom var sega som as så där stannade vi inte länge haha. Somande senare gott på madrass i Moas rum hihi.

Söndag: Kvart i 12 samlades vi på Erneberg för att åka vidare till en liten skithåla vid namn Holsby(?). Där spelades det fruktansvärd fotboll. Fy fan så grisigt det var. Matchen slutade iaf 0-0 och det ska vi vara nöjda med, det var svårt att spela mot ett så.. vad ska man säga, slemmigt lag? haha helt sjukt. Eftersom matchen blev försenad pga av en skada så kom vi hem runt 9 och då dök jag ner i sängen direkt!

Idag så var det skoldax igen. Första lektionen var matte, inställd dock. Skönt för mig för då kommer jag ifatt lite efter den missade lektionen i fredags. Sedan flöt dagen på ganska bra med lite psykologi och svenska. När jag kom hem hade jag dundrande huvudvärk så jag så gott som slocknade i soffan. Nu har visst Anton gjort samma sak haha. Själv jobbar jag matte. skitkul!




Save me from myself

Lunchen på Linas skafferi var supergod! Jag och mamma åt pasta med kött och champinjoner. Jag gillar inte svamp men den här smakade helt okej faktiskt :) Anton åt bara nån baguett för han är så känslig med mat haha. Efter maten gick vi och handlade lite, hämtade ett par stolar och åkte sen hem. Jag och mamma är nog själva ikväll så vi köpte lite räkor och annat gott att käka!


Vitamin well melon tuggummi och halstabletter med honungssmak ♥


Äntligen köpte jag en ny rengöringsgrej också

Love


Fotobeställning

Har precis suttit och valt ut lite foton som jag vill beställa. Har fått erbjudande om att beställa 100 bilder gratis, dock lyckades jag komma upp i lite fler men med porto gick det bara på 37kr så det tycker jag är helt okej ;)

Snart tror jag att mamma, jag och Anton ska äta på Linas skafferi i Gamleby innan vi lämnar av Anton på lan hos Anton Riis. Jag är hungrig så det ska bli fint!

Råtta!!

Det blev att vara hos Erika en liten sväng igår. Åkte hem vid 10 typ och då var både Moa och jag helt slut haha :) Jag hade gärna stannat längre för när jag kom hem så kunde jag inte sova i mitt rum för Anton hade sett en råtta(!!!) därinne! Så idag har vi hela golvet fullt av fällor för att få tag på den. ÄCKLIGT! Den har säkert kommit in i mitt rum när killarna haft min dörr öppen för att lana..


En dag kan vi lyckas

Nu har jag sovit ett tag vilket var skönt som tusan! Satte mig här ett tag också. Hade tänkt jobba lite matte men det får vänta tills imorgon istället.

Behandlingen på Jannes Kroppshälsa gick bra. Han fixade en massa, skit läskigt vare! Tryckte lite här och drog lite där så nu har min kropp "rak" igen haha ;) Sträckningen vet jag inte riktigt hur det är med än, de får jag känna lite på imorgon :)


Start the show

Jag har åkt på en riktigt jobbig förkylning. Har fruktansvärt ont i örat, sen gör halsen ont, näsan rinner och jag hostar. Detta var verkligen inte vad jag hade tänkt mig inför helgen. Får se hur det blir med tjejkvällen hos Erika ikväll. Kanske åker dit och säger hej och så sen drar mig hemmåt.
Nu har jag precis stoppar i mej ett par tabletter så jag ska orka knalla ner på stan sen. Ska möta upp mamma där, hon ska skjutsa ut mej till Gränsö där jag ska till Jannes Kroppshälsa för att fixa min sträckning vid kl 13.30. Hoppas att det funkar för det är INTE kul att gå och ha ont.

Vet att bloggen är tråkig utan bilder men så äre när jag måste låna Moas dator :p

Everything you need

Usch vad allt ska strula till sej jämt!

Idag är det torsdag och vi har lite sovmorgon. Dock gick jag upp vid 7 iaf. Har varit vaken ett antal gånger inatt, känner mej väldigt sliten. Har nog fått brorsans förkylning också.. Hur som helst så ska jag till skolan idag. Jag vill inte börja missa något redan nu.

Igår var skoldagen väldigt bra! Hade en superlång håla som spenderades med de flesta i klassen på Corner och Biltema, det gillar vi! På kvällen provade jag på träning och det gick åt helvete, nu gör min sträckning ännu ondare. Imorron kanske det blir nån behandling på Jannes Kroppshälsa, hoppas på de för jag vill få bort skiten. Annars missar jag matchen på söndag..

Nu ska jag gå och borsta tänderna och hitta något at ta på sig sen äre skolan som gäller

Hörsfan