Veronica Maggio

Nån borde byta stad, för nu kommer allt tillbaks


Nightmare

Jag hade tänkt att mina drömmar skulle vara bra drömmar. Istället förvandlades min natt till ett rent helvete full av mardrömmar. Och Damon var inte ens med.. Har vaknat kallsvettig med dunkande huvudvärk och illamående, great. Kommer bli en lång dag tror jag.. Aja, bara klistra på ett leende och bege sej mot jobbet om en halvtimme :)


I Don't trust you

Vampire Diaries, dagens räddning! Tror jag ska se ett avsnitt till och sen somna och drömma lite om Damon ♥

Never give up, it's such a wonderful life

Snart December, sista månaden på året. Ska fan göra något vettigt av den månaden för de senaste har varit lite upp och ner. Så December ska bli en kick ass bra månad och 2012 ska bli ett jävligt bra år! Bara så ni vet lixom :)

Tycker inte riktigt om höstvädret..


Ge mej din åsikt!

Vilken ska jag välja? :)

Gina Tricot

Gina Tricot är verkligen min favoritaffär. Större delen av min garderob kommer därifrån haha! Klickade just hem lite mer kläder.. Hoppas på att dom kommer snart! Leveransen brukar vara helt okej så jag slipper nog vänta allt för länge :)

Lördagsbilder!

Som jag nämnde tidigare så var jag på Tjustfest i lördags, helt okej men lite segt blir det efter ett tag. Sen drog vi in till Palladium, träffade massa kul folk. Bland annat Johanna, verkligen skitkul att prata med henne igen :) Runt 2 drog jag för då hade jag tröttnat, plus att jag skulle upp och jobba dagen efter.


Lite flickor ♥

28 November

Farmor och jag tog en fika i Gamleby förut, hon bjöd såklart :) Väntade in en tant som farmor skjutsade till affären och Daniel som inte hade nån bil haha :)
Nu ska jag vara duktig och diska innan mamma kommer hem!



Hard work work

Sitter just nu i lekrummet på jobbet. Ska snart ta och hitta på nått med lillkillen men just nu är han så nöjd så han får bara vara ett tag :)

Idag åker jag tåg hem 14.05 för ikväll ska de festas! Först väntar Tjustfesten och sen blir de säkerligen Palladium :) hoppas på en bra kväll!


Vampire Diaries

Idag har jag gjort ytterst lite. Spenderade hela dagen i min säng framför datorn med ett urbra program. Hann med att se avsnitt 1-14 på första säsongen. Nu ska jag se ett till avsnitt innan jag lägger ner, love!

Dör lite, bröderna salvatore är rätt heta!

Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst

Finally har jag fått mitt spotify premium som ingick när jag köpte min iPhone. Det har inte funkat att fixa men igår så gick det äntligen. Så nu har jag suttit och pillat ihop ett par spelningslistor eftersom det mest fanns gammal musik på det kontot jag fixade premium till (har nämligen 2, de andra delar jag med brorsan).

Denna lista lyssnar jag mest på men denna med bara akustiska låtar är också rätt grym!

Good life

Moa tipsade mig om en bra låt och jag föll direkt för den! Kan inte länka så ni får själva söka upp den på Spotify ;) Ni bör verkligen göra det!


Alltid vid min sida

Gårdagen blev bättre framåt kvällen då min mage inte gjorde lika ont :)
Bland annat så käkade jag ned Moa på Subway och sen fikade hemma hos henne med Tobbe, Igge, Anton. Alltid lika mysigt :)


Tidvis

Idag har jag sjukt ont i magen så jag har legat framför tvn hela morgonen. Kan vara skönt det med.
Egentligen så skulle jag cykla och handla lite men de känner jag verkligen inte för så jag funderar på att se en film istället.

Igår jobbde jag 13-21 och det var riktigt kul! Fast det är de ju nästan jämt :) När jag kom hem spenderade jag lite tid med Anton och Gurra och slocknade sen rätt sent tror jag.

Ikväll ska jag bli bjuden på kladdkaka, får väl se om de är ätbart ;)


Glömde visa bilderna från ALV

Emil-teater
Nya Mattisborgen var riktigt grym!
Pippi-teater

Lördag 19/11

Igår var jag, Moa, Anton, Simon och Tobbe i Gamleby och bowlade. De gick väl sådär för mej, som vanligt haha.
Efter det drog vi en sväng till Stenserum och sen tillbaka till Gamleby för att festa lite spontant sådär. Vi hamnade på Åbyhöjden av alla ställen! Kände typ inte en enda där men de var rätt trevligt ändå. Lite annorlunda folk mot dem jag brukar umgås med haha. Hamnade sen hos Simon för att äta makaroner sen hem till sängen!

Iphonepics

You're the reason why I'm holding up

Tankar och funderingar
Just nu är jag jättenöjd med att jobba och jag trivs som fisken i vattnet på TB men där kan jag inte fortsätta hur länge som helst. Jag vill prova på nya saker och se mig om. Jag vet inte om jag vill börja plugga HT 2012 eller om jag först ska ta ett år (eller 6 månader) utomlands som Au Pair.
Om jag ska plugga så lockar "Grundlärarprogrammet med inriktinig mot arbete i fritidshem" i Kalmar på Linnéuniversitetet. Det verkar vara ett program som passar mig bra och Kalmar är lagom långt bort så man ka ta sig hem ifall man skulle vilja.
Ibland kan jag faktiskt sakna skolan lite för tro det eller ej men jag gillar att lära. Och speciellt om hur barn fungerar och så. Plus att det skulle vara riktigt kul att få ett eget litet boende i en annan stad. Kalmar är en lagom stor stad för mig.

Det här med Au Pair har jag drömt om sen jag började högstadiet och jag blir ju inte mindre sugen när två i min klass drog iväg bara sådär! Men känner jag mig själv rätt så skulle jag inte klara av att vara borta ett helt år så jag funderar på att vara borta i 6 månader. Förut har jag alltid sagt att jag vill vara i Danmark för det är så när till Sverige men sen snubblade jag in på culturalcare och såg att man kunde åka till Australien i 6 månader och gissa om jag blev sugen! Kostnaderna är dock väldigt höga, ligger på ungefär 30 000 kr. Och det är fruktansvärt långt att flyga. Men vilken upplevelse det skulle vara! Andra alternativet är att åka till England i 6 månader med sts.se. Det skulle inte heller sitta helt fel men Australien lockar mest.

Frågan är nu, hur ska jag göra?

Home

Är påväg hem till Stenserum igen och de ska bli jätteskönt. Har jobbat tre jättetuffa pass på 2 dagar så är helt slut i hela kroppen! Behöver få koppla av lite :)


You don't know

Igår var jag i Linköping och kollade på alla 4 Twilightfilmerna i rad. Fy fan så fint det var!! Fjärde filmen var superduper trots att jag saknade några detaljer.
Vi kom hem till Västervik runt 4 inatt, gissa om man var seg imorse..

Nu har Moa och jag käkat varm smörgåstårta och nu blir det kladdkaka!!


Ny design!

Väldigt enkel men helt okej :)

Something inside starts to burn like a fire

Vare sej man är glad, arg, ledsen, besviken eller något annat så kan man alltid lyssna på Volbeat. Jag fullkomligt älskar dem! Började lyssna på dem för ca ett halvår sen.
Mickisen och jag bara MÅSTE gå på konsert snarast! ;)

Några favoriter:

Best of Volbeat

I would never do you wrong

¡
Mina älskade finfina vänner ♥

Gårdagen var grym!

Rubriken säger allt och imorgon kommer de upp ett par bilder! Idag är jag för trött he-he
Nu ska jag prata med Tobbe på FB och sen har jag en dejt med kudden!

Hörs

great!

Snart kommer Moa och då ska vi hämta Anton i Gamleby. Sen ska de plockas iordning i huset, lagas mat och tillfixning inför pumpen! Jag tror detta kommer bli awesome trots vissa små skitsaker. Ses i dimman ikväll!!

Fredag 11/11 2011

Ingen har väl missat det speciella datumet?

Idag ska jag jobba 13-21 sen hem till Stenserum igen. Måste plocka och fixa i huset eftersom det kommer lite folk imorgon. Vi ska ha förfest innan vi drar till Pumpen! Har vatt jättepepp men igår så vände det, så nu måste jag börja peppa igen!!


Ligger vaken hela natten och tänker på mina beslut.

Jag blir så trött på detta, från och med nu frånsäger jag mig alla åtaganden. Jag är färdig med att planera och fixa, de är bara jobbigt :)

Annars har jag de bra, slappar och blir serverad mat och annat :) Har kelat lite med farmor fega kisse och även med grannhunden (på bilden nedanför).
Funderar på att lägga mej snart för jag är jättetrött som vanligt!


Sol!

Solen tittade fram imorse innan de blev tråkväder. Nu är dock solen framme igen :D

Jag befinner för tillfället i Odensvi hos farmor. Hon syr lite medan jag lyssnar på musik. Snart ska vi laga mat och jag tror att de bjuda på lax! :)
Sover här inatt, så skönt att vara här!


Jag försöker men jag förlorar varje gång

Imorse jobbade jag 3 timmar på TB sen åkte jag hem till Stenserum där jag sitter nu. Har varit duktig och städat i min garderob så en hel del kläder har åkt bort! Plockade även i några lådor och slängde massa onödiga papper. Nu behövs bara damma och damsuga så kan man äntligen släppa in folk igen haha :)

Trots att jag har varit duktig idag så känner jag mig riktigt down, vet inte varför men alla har väl sånna dagar ibland?

Slemigt på Viborg

Gurra och jag är lite sociala med varandra medan Anteman lirar skitspel på datorn.. Förut var dom på hemköp och köpte mannagrynsgröt till mej, snällt ju? :D


HappyHammer

I söndags var jag i Gladhammar hos Frida och Kim. Alltid lika härligt att träffa henne, saknar att kunna träffa henne varje dag i skolan.. Vi snackade lite skit, tog det lugnt och så var vi en sväng hos Fridas häst. Vi skulle ha fotat lite men vädret var riktigt skittråkigt..

Fridas häst Dinara :)

Flow

Just nu mår jag prima ballerina! All tid går åt till jobb, träning, vänner och lite festande. Tror inte det kan bli mycket bättre än såhär :)

Snart beger jag mig ner till stan för lite afrodans med Mickis och Moa sen ska vi käka veg-grytan!


Visste ni..

att jag vill - åka till Egypten

att jag har - samlat på nyckelringar
att min senaste kyss - var med någon jag absolut inte har känslor för
att jag lyssnar mycket på - The Script
att jag funderar på - att flytta utomlands
att jag pratar – för mycket, de ligger i släkten
att jag inte gillar – fötter!
att jag avskyr när folk snackar - skit om mig bakom min rygg
att kärlek är – svårt att hitta
att jag alltid kommer att - försöka vara mej själv
att sist jag grät var – i söndags.
att min mobiltelefon är - precis bredvid mig nu
att när jag vaknar på morgonen – så snozar jag aldrig
att innan jag går och lägger mig – så ligger jag alltid och tänker igenom min dag.
att jag just nu tänker på - vad vi ska hitta på ikväll
att i kväll ska jag - åka en sväng med Anton och Moa
att i morgon kommer jag – jobba 14-21.30
att jag verkligen vill - Åka iväg


At work

Sitter här med en vild liten pojke bredvid mej. Han vaknade fem och ska vara klar till halv 7 så vi chillar vid tvn lite innan frukost och sånt.

Idag har jag hunnit se 2 filmer, kung fu panda och rio! Superbra filmer :D


Lugn natt? Nejvars..

Tur att jag började städa rätt tidigt för vid 2 kom lillkillen upp och vägrade somna om. Försökte på alla sätt få honom att somna igen men icke! Eller nu sover han iofs, men de tog nästan 4 timmar!
Så inatt har de inte blivit nån film men en hel del wordfeud har jag hunnit med :)
Om ca 30 min kommer 3st och byter av mej, då ska jag hem och sova!!


Bloggar från nya telefonen!

Var som sagt va hemma igår så jag fick sova ut imorse vilket var skönt. Resterande del av dagen har gått åt till att fixa iPhonen, ladda hem alla appar och sånt :)

Vid 7 var jag på möte i Gamleby om hur det ska bli med fotbollen nästa år. Vi har fått ny tränare och jag tror att de kommer bli riktigt bra! :)

Just nu sitter jag på jobbet och ser på tv. Jobbar natt nu igen. Känner mej rätt trött idag så jag får leva på cola inatt tror jag haha. Idag är de en hel del barn som kan vakna tidigt men jag hoppas att som sover riktigt länge!


1 November

Nu är oktober slut och vi går in i november. Förstår ni hur kort tid det är kvar till Jul? :o Helt sjukt!

Igår hade jag en mysdag med Moa och Mickis som innehöll shopping, lunch på Kina och träning x2! Det resulterade såklart i att jag har träningsvärk idag igen men de är de värt. Afrodansen var lika kul som jag minns den :) Och Kettlebell var precis lagom jobbigt. På söndag ska vi prova på pilates!

Idag ska jag jobba 13.00-21.00 sen drar jag hem till Stenserum. Min älskade iPhone har äntligen kommit hem! Perfekt inför mina två nätter i veckan :)