I would change my ways, no never mind

Spenderade gårdagen hos farmor och tog även en sväng in till stan för att handla till nyår. Gick galant och vi fick med oss allt :) Sov sen hos farmor tills idag då hon körde mig till Stenserum igen, ska nämligen iväg ochsparka lite boll om ett par timmar :)

Bilder från Pumpen!

Alla bilder är tagna med iPhonen :)
Moa och Sara
Moa och Frida med två från bandet "Billy" som spelade covers av Gyllene Tiders låtar :)
Pelle, Tobbis och Rickeboy haha
Rickard och Martin
Möms
Tobbe och Joel var kungarna på dansgolvet haha

Julhelgen

Jag har haft en riktigt bra julhelg! Fick mig en hel massa pengar och bra saker på julafton :)

På söndagen vid 11 begav jag mig till Moa för lite förberedelser inför kvällen. När flickorna trillade in så käkade vi och hade det lite trevligt innan vi drog oss mot Pumpen i Södravi. Där hade vi det så sjukt jävla kul! Hängde med bra människor, lyssnade på bra musik och dansade såklart! Okej jag vägrade att bugga, dissade Joel ett antal gånger haha, roligare att dansa i Party-baren! Landade hemma hos Moa runt 4 efter att ha fått åkt omvägar på grund av nedfallna träd, älska Dagmar!

Igår var en såndär "bakisdag". Inte för att jag var så bakis men trött som attans var jag! Spenderade större delen av dagen med Moa. På kvällen fick vi besök av Simon och sen senare även Tobbe och Torsten. Vi hängde lite med dom och sen skjutsade vi hem Tobbe. När jag väl landade i sängen kan jag ju säga att jag somnade riktigt fort!

Kommer lite bilder i ett eget inlägg! :)

Livet tar olika vändningar

Ibland bra, ibland mindre bra


Ser ut såhär på julafton :)


Pressad av tid

Det är julafton idag för er som har missat det, vilket man lätt kan glömma bort när man tittar ut och ser att all snö har smält bort. Aja, jag klarar mig utan snön :)
Om mindre än en timma beger jag mig till farmor och käkar lite. Det ser jag fram emot, har skippat frukosten så jag ska orka smaka på all julmat haha. Om det är bättre mottagning i Odensvi än vad det brukar vara så kommer det nog lite mobilpics under dagen :)


GOD JUL!

23 December

Imorgon är det julafton. Tog inte jag nyss studenten?? Tiden bara flyger iväg!
Jag kommer spendera första halvan av morgondagen i Odensvi och den andra i Hagbo. Hoppas alla får en superbra julhelg för det kommer jag ha!


Tjugoandra December

Idag är en jobbdag. Har jobbat tre timmar nu på morgonen och ska sen tillbaka för att jobba 8 timmar till. Lite halvjobbigt men det brukar funka bra :)

Inatt har jag lånat Moas lägenhet och ikväll ska hon hämta mej efter jobbet. Bra vän jag hittat, ibland är hon helt klart den bästa som finns! Lille P <3


Katten Elsa

Här kommer ett par bilder med nya kameran som jag tog igår. Farmors misse Elsa fick vara lite modell, men hon tyckte inte precis om det haha.
Gårdagen var riktigt bra! Farmor lagade mat, bjöd på fika och panacotta på kvällen! Vi var en sväng till Snärsfall för att köpa riktigt "bonnägg" som farmor säger. Dessutom var vi vid kyrkogården, farfar skulle ha fyllt 80år igår så vi tände ett ljus för honom.






Happy Girl!

Angående inlägget igår, jag var hos en tatuerare i Västervik! Så nu är jag märkt för livet men ack så nöjd! Trodde aldrig att jag skulle våga men ärligt talat så gjorde det mindre ont än vad jag föreställt mig! :) Och så hade jag ju lilla Mickan vid min sida :) Var rätt kul att vi inte berättat för någon så vissa blev lite halvchockade haha ;d
Fick dessutom hem min kamera och hårddisk så idag har jag lekt med min fina Nikon D5100 framme i Odensvi hihi. Ska lägga upp lite bilder sen tänkte jag!
Resultatet ser ni här, dock är det lite rött eftersom den är precis nygjord.

Hur ska detta sluta??

Befinner mig på hemlig ort, ojojoj. Hur ska detta sluta??


Lite trött

Blir bara lite trött på alla som tror sej, alla som är elaka och alla som försöker få mitt liv till ett helvete. Seriöst, finns väl roligare saker att göra? :)


This is my life

Kom hem från jobbet för nästan 2 timmar sen. Jobbade ju även igår och det har gått super båda dagarna. Älskar mitt jobb helt klart!
Min senaste timma har jag spenderat med Zlatans bok, riktigt grym är den! Snart hoppas jag få med mej lillebror till Subway också :)


Spyr på snön

Blev lite gråtfärdig när jag drog upp rullgardinen och insåg att de hade snöat. Dessutom kom de bara mer och mer. Nån sa att de inte snöade i Västervik men när jag kom in så hade det börjat då med..
Så jag får säkert gå till jobbet, kult!


Some will win, some will lose

Idag har jag varit en sväng till Västervik. Mötte först upp Mickis innan vi gick ner på stan för att handla lite julklappar. Gick inget vidare då vi endast hittade en till henne från Moa och mej haha. Fick dock med mig ett par saker till mig själv (förvånade?), ett 16gb minneskort till kameran (som förövrigt är skickat från lagret nu!) och en ny plånbok. När Mickis åkte hem mötte jag istället upp Moa. Vi tog en fika på Frunchlådan där vi även hittade Lovisa och Agnes. Bra dag helt enkelt!
Kvällen har jag spenderat framför TVD med en räkmacka, mums!

Stefan Salvatore

Josefin var jättenördig och beställde hem ett skin med motiv av Paul Wesley! Jag diggar det väldigt mycket dock ;)
Usch, de är jobbigt och dyrt att vara besatt (a)

Firework

Hela dagen har jag försökt kurera min förkylning. Lyckades få bort febern men halsen och den täpta näsan är kvar. Sen har jag ju den där konstiga "huvudvärken" som jag borde börja bli orolig för?
Hur som helst så ska jag träna sen. Först styrka och sen fotboll om jag fattat det hela rätt. Skönt att vara igång igen :)

Ny beställning!!

Iiiih! Klickade just hem en ny kamera!! Har funerat på detta ett bra tag så när jag beställde en julklapp till mamma tog jag tag i mig själv och beställde kameran samtidigt. Det blev även en extern hårddisk så jag slipper dela med familjen. Nöjd tjej!

16,2 megapixlar
3" vinklingsbar LCD bildskärm
Filma i full HD
HDMI-ingång
säger bara mums♥

Nätshopping

Förresten så klickade jag hem lite småplock förut från "Style By Tyra" Hittade en massa saker jag ville ha men nöjde mig med ett par ringar, ett par örhängen och ett läppbalm. Nu är de bara vänta på att de ska komma hem!
Kika in där ni med, ni lär säkert också hitta något ni gillar :)

Ikväll så kanske de blir en till beställning. Men isåfall lär jag nog ta upp de ikväll ;)

huehue

Oj vad de syndes dåligt.. Men iaf, du har helt fel Jennifer ;) Fast kanske bara att jag har mina egna vampyrer så vi inte behöver slåss om Edward? ;D

Mohaha

Edward är ute, nu är det Damon och Stefan som gäller!



I'm close behind


Längtar lite

Mindre än en vecka kvar! Skapligt mycket olika känslor som dyker upp ;)

Count on me

Jag bara måste säga några ord om helgen för den var riktigt grym! Började med en ledig fredag hemma i Stenserum. Fick jättegod mat och hann äntligen ta ifatt alla avsnitt av Vampire Diaries! Så nu kan jag kolla säsong 3 på 6an :)

På lördagen åkte jag in till stan med tåg, jobbade 14-21. När ungdomarna jag hjälpte hade somnat så fick jag lov att sminka mej och byta om och så sluta lite tidigare. Riktigt skönt eftersom jag fortast möjligt skulle till Moa på Midgård där några flickor befann sig. Vi skulle fira Mickis med lite utgång. Hade en awesome kväll trots att Palle är lika tråkigt varje gång ;) Vid 3-4 somnade jag, Sara, Mickis och Moa i lägenheten.

Söndagen började med städning och Subway. Sen hem till Moa några minuter innan jag begav mig mot jobbet. Blev ett lugnt pass med födelsedagsfirande och Lucia i simhallen. Helt okej ;) Slutade strax efter nio och somnade nästan så fort jag klev innanför dörren! Har ju jobbat 6/7 dagar denna vecka så jag är fortfarande helt slut haha.

Måndag-Tisdag har jag inte gjort så mycket. Hängde lite med Mickisen igår och idag åkte jag hem till skogen. Ångrar det lite nu för de blåser som fan och strömen går nog vilken minut som helst..

Word

Du faller för killen som sårar dig, men är blind för killen som dör för dig.

Don't waste my time

Jobbat 9 timmar idag. Är helt slut.. Snart kommer mamma och hämtar mej, ska hem till skogen ett par dagar. Så sjukt skönt! Har egentligen träning men jag hinner inte den idag. Får börja nästa vecka istället :) har ändå skitont i magen idag. Ännu en symptom..


Grey's Anatomy

Känns bättre igen. Har sovit endel och lyssnat på musik. Pratade lite mett par fina vänner också ♥
Nu kollar Lillebror och jag på Bonde söker fru och sen är det Grey's Anatomy!

När livet sviker är det bra att vara två

Varför ska jag alltid ställa upp och försvara er när ni inte gör desamma? Så fegt.
När jag verkligen behöver prata så finns ni inte där. Jag blir bara så besviken!
Jag orkar inte med att få all skit hela tiden, vad är de för fel på folk??

Jobbar varje dag denna vecka, känner att de kommer bli jävligt tufft.


I don't feel good

Onsdagens jobb gick förvånansvärt bra faktiskt. Endast lite huvudvärk men fick sluta redan vid halv nio så jag överlevde! Kajs kom till mej och Anton på kvällen sen, var skönt att prata lite med henne <3

Jobbade även igår, först nån timma på fritids och sen TB då dom behövde lite extra hjälp. Sen storhandlade jag och lillebror lite och så.

Idag är jag inte riktigt med på noterna. Huvudvärk, magont och allmänt seg. Hade jag inte fått sånna "kärleksfulla" sms så hade jag säkert mått bättre dock! Känner att jag håller på att utveckla nån slags sjukdom här..