Inte bitter längre

Idag är jag inte bitter längre! Skoldagen varade endast mellan 10-13 då vi blev klara så fort, underbart!! Så har kunnat ta det lite lugnt. Till middag testade Jesper och jag att göra en soppa som vi inte testat tidigare och det blev riktigt bra! 
Nu är jag precis hemkommen från TR där Emelie och jag körde Body Balance. Mycket avslappnande och skönt!!


Bitter

Haft en jobbig dag på jobbet, inte alls varit på humör trots att det har varit lugnt.. Kom hem, plockade lite och började sen med en lasagne på squash och qourn som vi bjöd Micke och Irene på. Sen har du bara gått utför igen. Trött och grinig! Kanske har något med att skolan börjar imorgon.. Och våra sega lärare har inte gett oss rätt betyg i senaste kursen så vi kan inte registrera oss på den nya. Blir så trött! Går dessutom från kl 10-17 imorgon?? Kul första dag.. Nej nu ska jag sluta vara bitter och krypa ner i sängen eller nått. Behöver nog sova!

Lite bilder

När jag ändå håller på så kan jag ju slänga upp lite av de senaste bilderna! 
Promenad till bussen som skulle ta oss till en bra kväll på Örsåsa

Samma här!


Underbar kräftskiva med mina fina kollegor!!

Min bebis <3

En bra dag helt enkelt

Idag känner jag för att blogga lite. Har haft en såndär superdag och det måste såklart dokumenteras! 
Frida kom till mig och vi snackade lite välbehövlig skit innan vi mötte upp Emelie och åt lunch på Guldkant. Lite shopping senare så åkte vi hem till mig och fikade på baksidan och snackade ännu mer skit. Lite dans på Wii hann vi med innan de båda lämnade mig. Jag var dock inte ensam länge då Emmis ringde och ville käka ihop. Sagt och gjort! Lax i foliepaket, potatis, sås och broccoli slängde jag ihop och det blev så gott!! Blev även lite mer dans och bara massa mys. Som jag älskar dessa tjejer!! 

Det togs inga bilder så jag slänger upp denna i repris på mina favoriter!

Idag som alla andra dagar

Redan onsdag! Det innebär att jag endast har tre pass kvar innan ledighet, superskönt men ändå tråkigt. Fast jag vet ju att jag kommer tillbaka :) Helgen på TB har varit rätt tuff och det har blivit flera hejdå vilket är supertråkigt. 

Idag börjar jag jobba kl 13.30 på fritids och slutar tre timmar senare. Har verkligen behövt den här förmiddagen ledig. Har hunnit med att både tvätta, byta sängkläder, gå en promenad, dammsuga och plocka undan lite. Nu ska jag snart slänga ihop lite lunch innan det bär av mot jobbet :)
Sol!

Kör en såndär lång jobbvecka nu igen. Gick på igår efter en dags ledigt och går av typ på fredag tror jag. Lika bra att köra hårt innan skolan drar igång! Igår blev det dubbelpass så fick ihop 12,5h. Självklart ställer man upp på sina kollegor när det krisar! 
Idag var jag trött när jag vaknade men genom att hur nu hänga såhär...
... I trädgården så känns det helt okej att jag ska jobba om en timme igen! Det steker som tusan och vi har utnyttjat det med att käka i solen och plocka ut djuren.

Från de senaste dagarna: