Gulle

Stolt över sina nya kläder, så himla söt :')


28/2-13

När Jesper åkte till skolan åkte jag hem till Stenserum. Möttes av världens tvätthög så just nu tvättar jag för fullt samtidigt som jag rensar garderoben. Här slängt massa halvdant och packat ner saker jag inte längre vill ha. Tänkte att det kan vara smart att bara ha kvar sånt jag gillar eftersom jag förhoppningsvis snart får tag i en egen lägenhet. Det är bara onödigt att dra en massa skit dit för att sen inse att jag inte vill ha det :) Har föresten också hunnit med att tvätta bilen, det var mer än välbehövligt!!


Äntligen är det över!

Igår blev jag äntligen av med mitt sunkiga place i Norrköping, tack och lov! Nu slipper jag betala dyra pengar för något jag hatar.. Var sen och sköt på skyttebion med jaktkursen. Är så jäkla stolt att jag vågade skjuta!! Trots att det stod nästan 10 pers och kollade på haha. På kvällen hamnade jag hos Jeppe, vi åt sjömans biff och glass. Somnade sen riktigt fint i hans säng :*


Hos min pojke

Det blev ett besök hos tandis och det resulterade i mindre värk! Fick nån tandkräm att smörja på om jag känner nått igen. Tack och lov att detta är över!! Nu väntar jag bara på att kunna äta normalt igen.
Eftersom tanden kändes bättre ringde jag TB så jag fick några jobbtimmar. Efter jobbet åkte jag raka vägen till Jeppen för att fira att jag inte har ont längre. Bästa pojken <3


Pain

Denna dag liknar gårdagen bortsätt från att jag lyckades stå ut en timme i kyrkan. 5 avsnitt av One Tree Hill och senaste Vampire Diaries avsnittet har rullat på tvn. Har kommit på att tanden gör minst ont när jag har käken i samma ställning hela tiden plus att jag låter bli att prata, så jag har låst in mig på mitt rum. Hoppas på en tandläkartid imorgon igen!!


Värdekass dag

Vilken dålig lördag detta är och kommer antagligen fortsätta vara. Jag har jätteont i min tand och ingenting hjälper mot värken. Kan knappt tugga så har bara ätit yoghurt och potatismos hehe.. Känner mig sjukt nere :( Jeppe åkte förut också, jag var nog sämsta sällskapet på länge. Har iaf kommit ut och fått lite frisk luft genom att följa med pappa till Almvik och hämta en arbetsbil till honom. Så nu har vi fyra styck Volkswagen på gården, och alla är dessutom grå i olika nyanser, skaplig variation! ;)
Nu ska jag lägga mig framför tvn och be för att värken ska släppa.


Uttråkad, besviken och jäkligt seg

Kunde sova hela natten utan värk, så underbart skönt! Vaknade dock tidigt och känner mej uttråkad. Jesper ligger bredvid och sover och jag funderar starkt på att väcka honom.
Ikväll skulle vi åkt till Kisa men på grund av lite dålig kommunikation så blir det inget för mig och Jesper. Besviken är bara förnamnet. Men men, får försöka göra nått annat istället, förslag?!


Tandläkaren suger

Eftersom natt helt utan sömn på grund av tandvärk så fick fick det bli ett akutbesök hos tandis. Jäkla visdomständer! Har även hunnit med en föreläsning i Norrköping och flyttat ur mitt kassa studentboende, lycka!!


Sladdflickvän?

Är precis inkommen efter några timmar i bilen. Jag har gått och blivit en såndär "sladdflickvän" som hänger med ut och sladdar om kvällarna haha. Vi mötte ett gäng men avslutade med att bara köra med Fille :) Kallt och lite långtråkigt, men helt okej! Resten av dagen har vi lagat lite mat, spelat "Red Alert" och tvspel. Sociala som attans, men de jar vatt rätt skönt.

Igår hade jag en liten pluggdag innan jag tog lillebror och åkte in till stan för att möta upp Simon och pappa. Killarna skulle provskjuta lite på skyttebion. Det såg rätt kul ut men svårt med! Jag måste nog träna lite mer innan jag försöker haha..


Invigning av Tele2 arena

Den 24 aug drar jag och Kajsa till Stockholm för att se Winnerbäck, Kent och Robyn, alla tre på en kväll! KOMMER BLI SÅ JÄKLA BRA <3

Rådjur

Vi har fått ett eget litet husdjur hemma i Stenserum. En rådjursget som käkar upp fåglarnas mat haha. Hon kommer och går lite som hon vill så vi la ut lite äpplen och annat så hon kan få äta sig lite fet. Mamma, jag och Ante satt i fönstret och kikade på henne, hon tittade på oss ibland men fortsatte sen äta helt lugnt. Undrar om man kan göra henne tam? ;)


17 feb - 13

Idag är det söndag igen. Förstår inte att veckorna kan gå så fort! Har iaf haft en bra helg, har hunnit med en hel del faktsikt :)

I fredags tog jag med mig Jesper från Västervik till Stenserum. Vi åt med mina föräldrar, kollade på tv och slocknade tidigt haha.
Lördagen spenderade vi mestadels framför New Super Mario Bros, så jäkla beroendeframkallande.. På kvällen åkte han hem medan jag fixade mig och begav mig till Odensvi för lite partaj. Var lite halvsegt men kul att träffa folket som man inte umgås lika mycket med längre :) Kajsa och jag slocknade sen hos farmor.
Imorse gick vi upp för att åka till kyrkan men där var det inget så vi handlade bara och åkte sen hem var och en till sitt. Väl hemma har jag letat lägenheter och skjutit studsare med pappa. Roligare än vad jag trodde!! Resten av kvällen blir nog lugn, är rätt seg efter gårdagen haha.

Mitt hjärta

Blev en rätt mysig dag igår iaf! Han skickade ut mej ur huset och när jag fick komma tillbaka stod han finklädd innanför dörren haha. Sjukt söt! Vi käkade rosa fina munkar, spelade Wii och bara mös. När hans pappa kom hem så åt vi varma mackor innan vi avslutade med att se "Triangle" :)


Alla <3ans dag

Idag är det allahjärtansdag. Jag har alltid varit "ensam" på den här dagen men iår har jag pojkvän. Trots det så tänker jag inte fira det allt för hårt. Håller fortfarande på att jag tycker att man inte behöver en speciell dag för att visa kärlek på. Utan det kan man göra vilken dag som helst! Jag vet inte hur Jeppe ser på dagen, så vi får väl se vad som händer och sker idag :)


Tankar om kärlek och vänskap

Konstigt hur fort livet kan förändras och vändas till något positivt. För inte alls länge sen så var jag ganska så deppig och trodde att jag aldrig skulle få må bra och träffa någon speciell. Sen började jag prata med Jesper, vi träffades och det ena ledde till det andra och nu kan jag kalla honom för min pojkvän. Helt klart rätt tidpunkt att träffa någon! Han får mig att må bättre än jag gjort på riktigt länge.
Nästan alla mina vänner har flyttat och/eller skaffat pojkvänner och har sällan tid att träffas. Det gäller såklart inte alla, men några av dem. Jag förstår att man skaffar "ett nytt liv" men jag kan fortfarande inte förstå varför man inte kan ha tid för sina "gamla" vänner. Även om det är väldigt nytt mellan mig och Jesper, och jag helst av allt vill vara med honom dygnet runt, alla dagar i veckan, så har jag hunnit med att umgås med flera av mina vänner. Och så vill jag att det förblir. Jag vill absolut inte bli fast i ett förhållande där man sitter och kollar på film varje kväll och aldrig hittar på något med sina vänner. Men just nu känns det inte som att det kommer bli så. Jag klarar mig inte utan att snacka av mig lite med tjejerna ibland. Och inte betyder det att jag gillar Jesper mindre bara för att jag ibland behöver en tjejkväll.

Om någon av er som läser detta ser mig falla in det där mönstret som jag absolut inte vill fastna i så säg till, direkt!

Hej

Hade en riktigt bra helg som bestod av ett Palladiumbesök med Frida, Kajsa och Emelie. Alla som säger att det suger kan ta sej nånstans, med rätt folk är det riktigt kul! :) Dagen efter tog Frida och jag en lunch på Ginger, mums. Resten av söndagen spenderade jag med Jeppe då han var ensam hemma (som vanligt) så vi hade huset för oss själva. Känns nästan som om jag bor där. Jag sov sen kvar och var där hela måndagen med. Jesper hade bara ett par lektioner. När han kom hem spelade vi New Super Mario Bros, så jäkla kul!! När jag skulle åka hem fick jag inte ur parkeringsbromsen på bilen igen.. Så jag sov en natt till, hoppas den funkar idag!!


<3


Feb. 07, 2013

Har precis skickat ut Jesper i snön så han ska hinna i tid till skolan. Hade hellre haft honom kvar här med tanke på att vädret är riktigt dåligt och han har inte bästa bilen för vädret precis..
Annars ska jag mest fokusera på att plugga idag. Men inte fören lite senare, har lite annat att fixa först!
Ikväll åker jag in till stan för att sova hos Anton, ska jobba imorgon nämligen, sjukt bra! :)


Keep calm


Jag ska köpa vingar för pengarna, och flyga ut över ängarna

Gårdagen var riktigt bra! Jag hann med en lunch med Elin på Ginger sär jag bland annat åt sushi för första gången. Det var fruktansvärt äckligt haha. Efter lunchen följde jag med Becca och besiktigade Veronicas bil, den gick igenom :) Tog sen en tur i ett par affärer så fick med mej lite saker hem, bland annat ett par stövlar och ett par skor. När vi kände oss färdiga åkte jag till Jesper. Vi åt fruktsallad som han gjorde till mig, spelade lite gitarr och kollade dåliga filmer på youtube haha.


Tro, hopp och kärlek

Bakfull söndag är nu avklarad. Men rätt så värt det med tanke på den bra dagen/kvällen jag hade!
Vaknade upp hos Jepp och vi slappade typ hela dagen. På kvällen åt vi grillat ihop med Michael och Irene innan jag började dricka och fixa mej inför kvällen. Vid 11 körde Jepp ner mej och Kajs till Palle där vi hade superkul! Hängde en del med Annie, så himla underbart söt hon var haha! Länge sen jag skrattat så mycket :')

Idag har varit rätt lugn. Jesper och jag var en sväng till hans mamma där även hans mormor och morfar var, så många nya ansikten idag haha. Runt halv 5 var jag tvungen att åka hem då jag skulle följa med farmor till kyrkan i Hallingeberg vid 6. Kyrkan är verkligen inte min grej men det var obligatoriskt i nuvarande kursen i skolan att gå på gudstjänst.. Bästa med kyrkan var att jag fick träffa Paula och hennes lilla Thea. Så himla gullig! Åh vad man blir sugen på en liten bebis :') Men det får nog vänta lite haha.


Blink 182

Ååh, hur kan man göra annat än att gilla killen när han kommer med nya överraskningar typ jämt? Killar som spelar gitarr må vara det gulligaste alltså. När de dessutom är rätt grymma på det så blir det ju bara ännu bättre!


Hjärta

Igårkväll träffade jag min pojk, var ett tag sen så det var riktigt mys :) Imorse körde jag hem honom innan jag gick till Kajsa där jag befinner mej nu. Vi ska ha tv-spelkväll och käka god mat sen, så himla bäst vi ska ha de! :D