Annorlunda

Mitt liv är annorlunda nu, det har hänt så mycket. Nya människor, skolan är slut, mer jobb, träning och allt annat som sker gör mig glad, nervös, trött, exalterad, orolig och ja, en hel massa känslor! 


Att ta examen var fruktansvärt överväldigande! Det är så skönt att vara klar med skolan! Fick C-uppsatsen godkänd förra veckan så nu väntar jag bara på en sista tenta. Hoppas jag fixar den med! Just nu ligger istället fokusen på jobbet. Jag har haft så mycket att fixa och färdigställa senaste dagarna. Börjar komma ifatt lite nu iaf. Jag saknar dock F något fruktansvärt. Innan min nya kollega börjar har jag typ ingen som hjälper mig. Det är tufft men jag tror det blir till slut. Två av ungdomarna och jag ringde iaf Filip i torsdags, det gjorde oss alla rätt nöjda tror jag! 

Annars går mitt liv ut på att försöka fixa iordning lägenheten, träna, dejta och träffa vänner. Svårt att få ihop allt dock. Hoppas jag kommer in i rutinerna snart!

Älskar Ullared alltså, handlade massa fint 😍👌🏼
Bebisar ❤️
Meja ❤️
Avslutningslunch för F 🤓
Inspo till lägenheten
Lyxlunch med Mickis 😍👌🏼


Tisdag 10/1-2017

Förra veckan var jag och fikade med två saknade tjejer. Emma P och Lea. Vi spenderade typ tre timmar på EH och det var så fruktansvärt trevligt! Annars kan jag inte riktigt minnas vad jag gjort senaste tiden. Eller jo det har ju varit varit nyår såklart! Hade en riktigt bra nyår hos Mickis och Joel. Jag fick dock ner ett par shottar för mycket så det blev lite jobbigt där ett tag haha. I helgen jobbade jag, fick feber, sjukanmälde mig och grät lite över hur orättvist livet kan vara. Idag blev jag tvungen att ta tag i mitt liv för att åka till Vimmerby. Bockade av sista muntliga tentan, ever! På fredag tar jag examen. Just nu är det så mycket annat att tänka på så det kommer ärligt talat lite olägligt. Men samtidigt ska det självklart bli jätteskönt! 

Imorgon blir det tentaskrivning hela dagen, på torsdag Kalmar, fredag examensfirande och på lördag åker jag till Ullared. All in. ❤️❤️