.

Åh vilken fin helg jag har haft!! Winnerbäck, Kent, Robyn, trevliga människor och lite shopping. Mycket bra :) men det var även riktigt skönt att komma hem haha. Åkte till Stenserum på kvällen för att komma över storstadshetsen ;)

Idag vaknade jag och Jesper i Stenserum och började dagen med en springtur och frukost innan vi åkte vidare till farmor :) Sen åkte vi tillbaka till stan, jag skjutsade hem Jeppe och sedan for jag hem till Emelie och Fille där även Frida var. Vi käkade god mat ihop alla 4, sjukt mys! Sen tog Frida och jag en promenix medan dom andra spelade fotboll.
Nu ligger jag i lägenheten och väntar på min lille pojk som skulle komma över med en film. Han är ganska bra <3


Days

I lördags var jag som sagt va i Hultsfred. Blev dock lite dåligt med loppis haha, vi kom för sent.. Istället så åt vi ihop med Victor och Kalle och började fixa oss innan resten av gänget dök upp. Hade en superduperkväll med nya trevliga ansikten och "gamla godingar" :)

Söndagen var seg. Men vi fixade oss iaf lite pannkakor. Sen åkte jag hemåt för att mysa med min pojk. Vi åt god mat och såg en film.

På måndagen jobbade jag 11-16 och träffade sen Emelie. Vi gick runt Lysingsbadet och pratade av oss. Sen på kvällen kom Anton och sov kvar hos mig.

Tisdagen körde jag först Anton till körskolan vid 7 och sen lyckades jag hålla mej vaken haha! Körde hem honom till Stenserum sen och pillade lite på min nya dator innan jag träffade Emelie. Vi handlade och lagade tacopaj till våra pojkar. Supergott!! På kvällen körde vi intervaller i mörkret på VO medan pojkarna fick i sig lite alkohol haha..

Onsdagen vaknade jag upp hos Jeppe. Men lämnade honom för ännu en promenad på Lysingsbadet med Emelie. Vi har verkligen lyckats ta tag i det där! Sen var vi jättehungriga så vi bjöd över Becca, Fille och Jeppe och åt pannkakor ihop :)
På kvällen sågs vi alla igen för att kolla på "No self esteem" som spelade på Briggen. Trevlig kväll!

Idag så har jag varit på Åhléns en sväng med Emelie, köpte lite bra att ha grejer! Sen var jag och Jesper hos Lotta och Mikaela och fikade lite. Och nu är vi på väg till Smultronstället! Denna gång hoppas vi på att få lite glass också haha..


Fredag-lördag

Igår var till en början väldigt händelselös. Jag skulle ha skjutsat Anton men vid 10 fick jag reda på att jag slapp. Istället sprang jag en sväng innan det blev en fika hos morfar. Sen åkte jag in till stan och träffade Emelie :) Vi snackade lite skit och delade sen på oss för att äta. Jag blev bjuden på mat av Jespers pappa och Irene :) Sen åkte jag till Emelie och vi fixade massa inför skolstarten, sjukt skönt! Måste bara få tag i lite böcker nu :)

Idag är det party i Hultsfred som gäller. Men först loppis och käk med fina Frida!


Inför skolstart

Häromdagen skrev jag en lista med grejer som ska göras innan skolan drar igång och den håller jag på att bocka av för fullt! Igår beställde jag en ny dator (då min förra älskling håller på att ge upp hoppet om livet) och ett internet. Fixade dessutom mitt studentkonto. Kollade igenom vilka böcker jag behöver men jag fattade inte riktigt vad som var vad haha. Får ta nya tag med det idag!


Tisdag 13/8

Klockan är halv 7 och jag gled precis in på fritids. Fick jobba två timmar tidigare än vad det var tänkt. Lite extra pengar men ack så jobbigt! Vill vara sova haha.

Gårdagen med Nathalie var iaf jättemysig! Vi åt seglartoast på Morella innan vi begav oss till Löga där vi mötte upp Felicia och Elin. Sen kom det fler allt eftersom men Natti och jag frös så vi drog oss hemåt runt halv 10. Kul att träffa folk som man inte ser så ofta :)

Nu bör det bara vara några minuter tills första kommer. Jag längtar till frukosten!


Mat på stan

Efter för många dagars uppehåll tog Jesper och jag oss i kragen och sprang en sväng på VO. Behövde springa av mig lite av ilskan från jobbet idag haha! Lite halvjobbig dag med mycket ljud. Nu sitter jag iaf nyduschad och ska snart möta upp nathalie för att äta lite gott nere på stan.


Fredagen

Glömde att det fanns något positivt med fredagskvällen! Jag fick gå hem vid kl nio så då åkte jag först för att hälsade på Becca på jobbet där jag även träffade en Arbetskamrat som är sjukskriven. Sedan for jag hem till Adam där även Jesper var. Vi såg en film och pratade lite. Skönt att få va med i grabbsnacket haha!


Tors-sön

Nu har jag visst missat att skriva några dagar igen.. Tur att jag har så bra minne!

I torsdags jobbade jag 7-16 på fritids. Jag jobbade häcken av mej medan killarna spelade tvspel haha! Nej men det gick bra :) När jag slutat slängde jag mig i bilen, åkte och och bytte om lite innan det bar av till Hultsfred för lite mys med Frida. Vi hade som vanligt en hel massa att prata om! Men vi hann också göra en supergod tacopaj, bra kväll!

Fredagen jobbade jag kväll på TB och det var kul men jobbigt, fy farao vilket tålamod jag fick ha!! Samma sak gällde lördagsmorgonen. Det var länge sedan jag var så trött när nya personalen kom..
På kvällen skulle vi åkt på kubbturneringen i Odensvi men istället så slutade det med att Jesper och jag var hos farmor hela kvällen och sov kvar där. Det var supermysigt! Vi hade frågesport, såg på tv, fikade och hade det bra :)
Så imorse vaknade vi upp hos farmor, fick frukost och drog oss hem runt 1. Sen dess har vi i stort sätt gjort ingenting. Jag fixade lite mat men resten av tiden har det mest blivit datorn för oss båda. Med några uppehåll för åsksmällar iofs haha.
Nu är iaf datorerna av och snart blir det nog att släcka ner och förbereda sig för lite jobb imorgon.


Igår och idag

Igår handelshus en superbra dag! Jag började med ett pass på jobbet mellan 6.30-11.00. Sen for jag hem och åt lite lunch med min pojke. När han drog till jobbet så kom mamma och pappa. Dom hjälpte mej att sätta upp lite hyllor och plocka ner i mitt förråd. Sedan följde jag med dom hem för att grilla, spela kubb, bada och ha de bra hos morfar. Paulin var där med sin kompis Kerstin så jag umgicks lite med dom. När Kerstin åkte hem spelade jag och Paulin stress haha, sjukt kul! Vi åkte hem runt halv 12 och då dröjde det inte många sekunder innan Jeppe dök upp också :)

Idag när vi vaknade åt vi pannkakor till frukost som jag gjorde till hela familjen. Sen tog vi en springtur innan han begav sig till jobbet. Resten av dagen ska jag nog ta det lugnt, får se när jag åker in till stan sen :)


:)

Två timmars kö till glassen igår fick oss att avstå.. Istället strosade vi runt på gatorna innan vi for hem och lagade god mat tillsammans och åt framför en film :)

Idag har jag jobbat. Vi åt pannkakor ute på Lysingsbadet och lekte i lekparken där, sjukt mysigt! När jag slutade åkte jag till Sandsjön där familjen+morfar åt ihop och badade lite. Bra dag!
Antingen sover jag kvar i Stenserum inatt eller så åker jag hem, vet inte än.


Hård dag

Efter ett väldigt intensivt jobbpass och en springtur på VO så tycker jag att Jesper och jag är värda lite glass, snart blir det Smultronstället!!


Veckan som varit

Dagarna bara springer iväg och jag hinner inte riktigt med i svängarna tror jag. På måndagen åkte vi som sagt va till Stenserum där vi blev bjudna på grillat, mumma! Vi spelade lite fotboll och bara njöt av livet på landet.

Tisdagen regnade det i stort sett hela dagen men jag hann med en tripp till Vimmerby med mamma, pappa och Anton. Inte var dag hela familjen shoppar ihop haha! Sen åkte jag in till stan och landade vid datorn hos Jesper igen haha.

Onsdagen startades på bästa sätt med en brunch med Becca! Vi handlade massa gott som vi käkade i min lägenhet, supermys! Sen på kvällen jobbade jag.

På torsdagen hade jag ett morgonpass då man egentligen ska städa och fixa annat. Men det hade vi gjort klart dagen innan eftersom vi skulle få finbesök av Petra och hennes lilla Filippa som blir sex månader den 6 aug :) Jag jobbade mycket med Petra innan hon blev mammaledig så det var jättekul att se henne igen! Och att få mysa med bebis kan ju va bland det bästa som finns :)
Efter jobbet skulle Jeppe och jag bli bjudna på mat i Stenserum igen men först tog vi en springtur följt av ett litet träningspass, skönt! Sov sedan kvar så Jeppe skulle få lite sovmorgon :)

På fredagen åkte jag till Blackstad för att träffa systrarna Sallermo, sjukt efterlängtat!! Becca och Tilda och även Fille gjorde och också sällskap. Trevlig dag med god mat, en massa skitsnack och så lite bad på det!
På kvällen åkte jag in till stan igen för att Jesper och jag var bjudna till Adam. Tyvärr slutade det med att bara Jesper åkte dit. Men det var rätt skönt att vara hemma ensam också.

Idag vaknade både Jesper och jag runt nio så vi gjorde frukost som vi åt ute i solen. Sedan började jag jobba vid 2. Jobbdagen har varit superbra med pizza, poolbad och bara massa mys ute med alla ungdomar! :)

Nu ligger jag i sängen och ska snart göra mig i ordning för natten. Imorgon börjar jag 6.45!