Lite om allt

Bion som nathalie och jag såg i torsdags var "Känn ingen sorg" och den var så sjukt jäkla bra!! Den borde verkligen alla se!

Fredagen spenderade jag i Linköping med min fina pojk. Shoppade lite kläder men det blev också en sväng på IKEA för lite nytt till lägenheten, gött! Var helt slut efter allt gående så på kvällen spelade Jeppe och jag lite dator och såg en film.

Lördagen jobbade jag kväll på TB. Vi var bara vikarier och det var riktigt skönt. Tyckte vi fixade allt riktigt bra :) samma sak på söndagen.
När jag sedan kom hem efter söndagspasset så spelade jag dator igen. Har installerat Sims på Jespers dator så kommer nog spendera mycket tid här framöver!

Idag stack Jeppe till jobbet 05.10 och jag sov kvar. Ska bort till Antes lägenhet för att hämta lite saker då den ska flyttstädas idag. Sen ska jag hämta ett paket från Junkyard, handla och så vidare mot Stenserum :)


Torsdag

Imorse kastade Jesper ur mej ur sängen vid 9 så han fick sträcka ut sig ordentligt, snäll kille.. Sen dess har jag iaf hunnit umgås lite med Becca och fixa i lägenheten. Har diskat och tvättat en hel del! Borde städa lite ordentligt också men orkar inte riktigt..

Ikväll ska jag äta på Ginger och sedan se en bio med fina Nathalie, mys!


:)

Sen jag kom hem från Varberg så har jag jobbat. Det var superskönt att komma tillbaka :)

Igår var jag med Mickis, Becca och Lisa på speedway. Det var den tråkigaste matchen jag varit på men sällskapet var mycket bättre!

Idag har jag jobbat en tur på fritids med Daniel, vi hade 3 barn fram till 1 då vi bara hade en kille kvar så det blev en lugn och bra dag! Yatzy, Fia med knuff, chokladmuffins och ugnspankaka bestod dagen av :) Rätt skönt att bara jobba vikarier ibland.
Just nu sitter jag i soffan framför en film och väntar på Jeppe som kommer hem vid 12 typ. Är ledig imorgon så jag kan va uppe hur länge jag vill haha! Vi går om varandra hela tiden så vi får passa på att ses även om det blir konstiga tider.


Update från Varberg

Efter en dusch så känner jag mig mycket fräschare än vad jag gjort de senaste dagarna haha. Börjar längta hem rätt ordentlig måste jag erkänna! Men imorgon bär det av först till Ullared och sen till Stenserum, längtar! Ska bli skönt att sova i sin egen säng och hoppas på att pojken sover hos mig också hihi.
På lördag drar jobbet igång igen och det ska bli superskönt!! Saknar TB lite faktiskt.


Varberg

Nu har jag visst glömt bort bloggen igen, jag har lixom ingen tid över haha. Men jag har iaf haft det väldigt bra! Förra helgen var det visfestival och jag hade förfest hos mig på lördagen. Det kom en del folk och vi hade det super! Dessutom hann vi med en sväng på Byfesten i Stenserum en sväng innan också så det var trevligt :)

Helgen innan umgicks jag med brudarna och det var också superkul. Ses så sällan nu för tiden.. Jag var även på bio med Mikaela och Jesper, trevligt!

I måndags fick jag 5 dagar ledigt och dom dagarna ska jag spendera med mina päron i Varberg där jag befinner mig nu :) Vi har badat, solat, shoppat och ätit gott! En kort sväng till Ullared i måndags och på fredag ska vi dit igen hihi.

Idag är det förresten en ganska speciell dag. Jeppe och jag firar 6 månader tillsammans och jag kunde inte vara lyckligare! Lite tråkigt att jag inte är hemma och får pussa på honom men det tar vi igen i helgen hoppas jag :)

En annan viktig sak är att jag har kommit in på skolan i Vimmerby så 2 september börjar jag plugga till förskollärare :)

Nu ska jag äta grillat och ta en cider, hörs!


Bra dagar

Igår hade jag en superbra ledig dag! Bad och sol med Frida vid Kogaren innan vi for till stan för att hjälpa Emelie att flytta in i sin nya lägenhet! Sen sov min lilla prins hos mig.

Idag har jag jobbat 7-10, gått en promenad och nu ska jag snart in i duschen. Jobbar 13-21.30 sen :)