.

Ledig helg spenderas framför tvn, ensam som vanligt haha. Tur jag jobbar nästa helg 😂  
22/10-15

Efter att ha haft en riktigt tuff helg på jobbet och även en tuff start på veckan full med plugg så börjar det ändå vända lite sakta till det bättre nu 😊 Hemtentan är så pass klar den behöver vara innan den ska lämnas in för opponering så jag tänker ge upp den helt fram tills de har kikat på den. Så skönt!! Har skrivit på den hela veckan, plus att vi hann med ett seminarium på det igår. Lyxade dock till det med lite tacosmys hos Frida, välbehövligt som bara den! 
Fick träffa lilla Bella, världens goaste hund!! 


Så liten och go 😍
Även Zhiva var där såklart, inte träffat henne sen hon var lite typ. Jesper och jag var ju kattvakt åt henne två gånger när hon var unge 😊 

Idag skrev jag klart det sista på hemtentan som sagt va och sen dess har jag bara chillat. Fyllde i min kalender  med inbokade träningspass och la i en tvätt. Sen har jag även gjort en kycklinggryta för att få lite matlådor till mig själv 😊 Nu när träningen går så bra så är det skönt att ha lite lunchlådor hemma så det inte slutar med mackor och nudlar. Det förstör lixom träningen lite! 
Gjorde jättesimpel gryta med kyckling och wokgrönsaker. Grädde, vatten, kycklingfond, soya och peppar. 

Nu ska jag kolla på nyheterna om den där hemska attacken i skolan i Trollhättan. Sen är det CX Worx och löpband på TR som gäller. 

Elfte oktober

Idag är det söndag och slappdag. Jesper och jag har spelat dator tillsammans ett tag och snart ska vi se på Walking Dead. Vi har båda dock hunnit jobba på förmiddagen och jag har även jobbat fredag och lördag. Det har varit en lugn helg med bra barn så vi har spenderat mycket tid ute, bakat äppelpaj, köpt godis på hemmakväll och fixat med småsaker som måste göras 😊 Har så bra kollegor! Men det tjatar jag ju om rätt ofta så det vet ni ju redan 😉 
Igår var vi en sväng till Gamleby när jag slutat jobba, vi blev bjudna på tre rätters och det var supergott 😍 Vi hade med oss Milton så han fick träffa Nogge igen, de skaffade sig ett väldigt konstigt förhållande haha.. 
På tal om Milton, förut när jag satt vid datorn så kom han och la sig i mitt knä och somnade. Har aldrig hänt innan typ haha! Kanske hjälpte att bli kastrerad 😏 Längtar ihjäl mig efter Mollie!!


7 oktober

Ikväll ligger jag på soffan framför tvn och snorar. Vet inte riktigt vart det kommer ifrån men är helt matt i kroppen och näsan bara rinner 😪 
Innan sofflutet har jag iaf hunnit med att göra en muntlig tenta (som förövrigt blev godkänd) och kastrerat Milton. Har var så groggy när det hela var klart haha, lille bubben! Nu är han rätt återställd men han har inte jamat än och det tillhör inte vanligheten 😉 Men nu är det gjort så nu längtar jag tills min lilla tjej kommer hem 😍

Tredje oktober

Både igår och idag har jag jobbat på TB med några fina kollegor! Så lätt att gå till jobbet när man trivs så bra :) Idag började dagen med att Johan som jobbade natt hade gjort bananpankakor, skaplig lyx! Sen tog vi en tur till Bonnbacken. Flera sånna jobbdagar tack!