Nytt kamerahus?

Jag bli så lessen på min D60, displayen är helt skum. Den är svart typ hela tiden så jag kan inte se något när jag ska ha olika inställnngar. Alltså blir Auto min bäste vän, inte så kul.. Jag vill lixom kunna fota som vanligt snart igen! Funderar starkt på ett nytt kamerahus. Inte någon jättedyr monsterkamera utan kanske en D3100. Skulle vara lagom för mig :) Men de ser svårt ut att få tag i bara kamerahuset, objektiv har jag ju redan..



Instagram - josefiiinj

Föresten, är de någon därute som använder instagram till iPhone/iPod/iPad så skriv gärna vad ni heter så jag kan följa er :)

Får jag ens ha kvar dej som en vän?

Precis som igår så utnyttjar jag Addes spotify, så bra! :D
Jag har varit riktigt duktig idag, tvättat, städat, soppsorterat och diskat. Nu inväntar jag min lillebror, ska se om han vill hänga med på en tur med fyrhjulingen. Inte åkt på länge och jag är sugen! Men trist att åka själv.

Ikväll ska jag provträna lite, drog upp baksidan igen på matchen i måndags, inte okej! Är så trött på det där.. Får väl köra lite egen träning bredvid.

Nothing

Har precis sett "Red Riding Hood", helt ok film! Just nu lyssnar jag på Kapten Röd och funderar på om jag ska sova eller hålla mig vaken ett tag till, svårt val!


HAHAHA dör lite på bilden, varför är vi så coola för?

Let it rain over me

Kom in till stan för typ 40 min sen. Fick mej en liten promenad i mina easytonedojjor, jag gillar dom! Nu sitter jag i brorsans lägenhet och smsar med Anton, han är lite deppig höhö.
Vill ni veta en bra sak? Adde är inne på sin sotify på min dator och han har "unlimited" så nu kan jag lyssna på alla låtar igen haha. Värsta bra! ;)

Idag jobbar jag 15-21 sen åker jag hem till Stenserum igen, har massa att fixa hemma :p

Bild från Cypern i April. Mickis har äntligen kommit hem därifrån!! :D

In the end I started

Snart kommer Moa, sen tar vi bilen till Loftahammar för att spela lite B-lagsfotboll. Jag var inte med i A-laget i fredags eftersom jag jobbade så jag får ställa upp idag istället :) Hoppas bara att de inte börjar regna igen. Josefin+regn+fotboll=En förbannat dålig kombination!

Nya nagellack

Jag är verkligen nagellacksgalen så när jag var i Ullared fick dessa följa med mej hem. Rött och svart hade jag sen innan men inte så mycket kvar av, så när lacken bara kostar 10kr st får man passa på att byta ut dem :) Det bruna är min nya favorit, ursnyggt! Har det på mej nu men tänkte ta bort det idag för att sedan måla på det pärlvita lite längre fram i veckan. Så de håller sej fint till Göteborg :)


Färgerna är snyggare i verkligeheten!

Lite fotboll

BOIF-Tuna Södra. Bara för att Muren är så söt :')

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Pojkarna fixar alltid allt! Tobbe kom och hämtade mej (han övningskörde haha) och vi drog vidare till Rickard för att ta det lugnt och knäppa några kalla. Igge och Boman kom sen och ännu senare kom Elin och Simon :) Var en lugn men bra kväll! På natten skjutsade Boman hem mej och Simon, somnade runt 5 så känner mej inte så värst utvilad idag.. Får se vad som hittas på, kanske blir Gamleby eller bara chilla vid datorn.

Btw, grattis till Daniel som blir 18 idag! :)

Min farmor är BÄST!

Hon skjutsade mej till Torvalla och sen körde hem mej. Bästa farmor♥
Matchen var ritkigt grym! Slutade med en 11-0 vinst för BOIF, de säger vi inte nej till :) Mitt sällskap i första halvlek bestod av Elin och Tobbe, sen drog Elin så då fick jag hänga med Tobbe, Daniel och Victor, de är också rätt nice hihi :)

Nu ska jag snart käka paj och sen drar jag nog en sväng till Gamleby om pojkarna kan fixa de :)

You can count on me

Med nytt linne från Rütme och nya favoritringen (köpt i Ullared) så drar jag mej till Torvalla för lite fotboll. Hur jag kommer hem vetifan men i värsta fall får jag väl gå, tar bara nån timme huehue.



Follow Through or Go Away

Om en halvtimme ska jag cykla bort mot jobbet men först ska jag kika runt lite på facebook och bloglovin. Kan bli ett jobbigt pass med tanke på vem jag ska va med på jobbet, hoppas att han är någolunda lugn idag! haha
Idag är näst sista dagen som jag går efter schema. Sen kommer jag bara få plocka på mej så mycket turer som möjligt, men de ska nog gå bra. Har redan fått ett antal i September och en i Oktober. Så de ska nog lösa sej med jobb! :)

Today

Igår kom jag hem från Ullared, ca 5000kr fattigare.. Sved lite i plånboken men kommer nog kännas bättre när jag får min lön för Juli, den är rätt saftig ska ni veta ;) Jag fick verkligen med mej massa bra saker hem bl.a en lite grejer inför skidåkning i vinter, riktigt nöjd! Var inte helt fel att få spendera två dagar med Frida heller hihi :)
När jag kom hem från Ullared igår så följde jag med Moa på fotboll i Gamleby, Tjust herrar slog serietvåan, väldigt viktig vinst!

Idag är en slödag, ska packa upp allt från Ullared och bara njuta av ledigheten. Imorgon är det jobb igen :)

Saker att se fram emot:
Fotboll i helgen
Mera jobbpass
Göteborg 3-4 sep
Tjejfest hos Frida 9 sep

Och mer kommer det bli!

Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är helt slut i hela kroppen, men mest huvudet tror jag.. Jag hann bara sova 5 timmar innan det bar av till Loftahammar för att spela match. Väl där gick det dock bättre än förväntat. Vinst med 6-0 mot Gullringen satt där det skulle, super! Benen ville mer än huvudet så de var anledningen till att jag faktiskt orkade hela matchen haha ;)

IMORGON BLIR DET ULLARED!

Just nu: Trött/Arg/Lessen/Förvirrad/Besviken/Uttråkad

Sitter på jobbet, framför tvn och med datorn i knät. Jag vill sova. Känns inte så jättelockande att vara kvar här i flera timmar till! Har iaf fått tiden att gå genom att läsa, har strax läst ut en bok på 330 sidor haha. Har även städat allt så det finns inget sånt kvar att göra iaf. Skönt!

Innan jobbet hängde jag med Gurra och Ante lite. Dom sover i lägenheten så jag får sova på soffan när jag kommer hem vid 7 sen, verkligen kul.. BLÖ

I bet it sucks to be you right now

Beyoncé – Best Thing I Never Had
There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you



För oss, för evigt

Gick och la mej sjukt tidigt igår! Det behövde verkligen. Men först hann jag prata några ord med Frida, på måndag drar vi till Ullared och det kommer bli SUPER! Jag har skrivit en lång lista på sånt jag behöver, lovar, den är megalång.
Snart ska jag till jobbet och sen åker jag hem, de är också ganska skönt!

BTW

Nämnde ju för ett tag sen att jag och några planerade att dra till Göteborg (länk). Trodde verkligen inte att de kulle bli av med tanke på att samma datum ska passa för 11(!) pers. Men den 3-4 september drar vi! Jag är riktigt jävla aspepp! Hoppas att alla kan hålla sams bara ;)
Vi ska bo i stugor i Lisebergsbyn, åka allt på Liseberg och bara ha de allmänt gutt! Jag längtar MEGAMYCKET! :D

Faller över kanten

Jag är trött.. Gick upp vid fem imorse, tog en buss från Gamleby strax innan sex och började jobba vid sju. Först ett par timmar på Tallbacken och sen vidare till Midgårds fritids. Det resulterar i att jag är sjukt trött och seg nu.. Dessutom har jag brutit två naglar idag med, jag som hade fått alla så långa och fina!

Igår var jag med Elin i Överum. Egentligen skulle jag har tränat men jag hade helt förvirrat bort mej. Trodde att träningen var idag men så var den ju igår.. Ringde iaf Knatten och förklarade mej haha, pinsamt. Det jag gjorde i Överum var att kolla på fotboll. BOIF förlorade med 8-0!! Fy fan så dåligt det var. Plus att hela första halvlek ösregnade de. Elin och jag var dyngsura.. Nåja, fint sällskap hade jag ju! :) Plus att jag fick prata med Joakim, han verkade inte sur, så nu slipper jag tänka på det mer :)

Imorgon är de jobb igen 8.30-15.30 sen åker jag nog hem en sväng.

Västervik - Bajen

Kom rätt nyss hem ifrån speedwayen där Västervik tog en skön seger mot Gollobs Bajen. Det märktes att Tomasz känner till banan bra för han körde som vanligt som en gud.. Klart man saknar honom lite! Dock så räckte det inte att Gollob gjorde vad han skulle för segern den gick till Västervik! Det var riktigt jämt och matchen avgjordes inte fören i slutet. Men med två poäng mer tagna än Bajen så kunde vi ta hem segern! Riktigt jävla grym skulle jag säga! Bästa på matchen var helt klart mitt sällskap som bestod av Natha och Lina, fina flickor de där :')
Det sämsta var att Pontus gick omkull och fick åka iväg med ambulans, hoppas att allt gick okej för han!

Dag 12 - Varför började du blogga?

Jag började blogga för att jag ville ha något att göra, för att alla andra gjorde det och för att det är så sjukt skönt att skriva av sej! Sen är det också kul att kunna gå tillbaka för att minnas bättre :)
Jag startade bloggen i November 2008 så snart firar jag och bloggen 3år ihop :D Tiden går fort när man har kul ;)

I'm gonna give all my secrets away

Nu har jag sovit iaf 5-6 timmar, skönt! Den här natten gick verkligen döfort! Kanske för att superfina Nathalie höll mej sällskap i chatten på fb långt efter att klockan slagit 12. Åh den bruden är allt för bra :') Sen hjälpte ju såklart Anton, Tobbe och Rickard till lite också. Sistnämda är föresten skyldig mej en middag, bara så alla vet de :)

Ikväll ska jag på speedway med den där snygga bruden jag nämde där uppe, kommer nog bli riktigt grymt skulle jag tro! :)

Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar

Gaaaaah! Jag är supersur.. Jävla Elfsborg vann över Göteborg, VAFAN GÖR DOMAREN?! Och spelar man i Allsvenskan så är det inte OK att göra sånna försvarsmissar. ¤%"&#/!"# typ. Tre poäng till Elfsborg betyder att dom hänger på i guldstriden medan Göteborg har en del att ta igen om man säger så.. Sen skänker jag en tanke till Sebastian Eriksson som vred till knät och säkerligen blir borta ett bra tag. Avbräck för Blåvitt om de är allvarligt "/
Sebastian, bild från ifkgoteborg.se

Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner

Kusin, jag, Makkibanan och bästis!

Just like you

Sov till halv 12 idag, ska jobba natt så försökte sova så länge som möjligt. Rätt skönt med lite sovmorgon, inte lika skönt att jobba natt.. Men efter den här är det bara 1 kvar! Jag ska åka med bussen in sen vid 18.05 så innan dess ska jag försöka hitta på något att göra. Kanske tar en promenad om skoskavet inte säger ifrån. Blir aldrig av med skiten! Nåja.

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

Glad
Rihanna – S&M
Jedward – Lipstick

Ledsen
Chris Medina – What Are Words
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

Uttråkad
Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance
Jason Derulo – Don't Wanna Go Home

Sur&Förbannad
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar
Lady Gaga – Born This Way


Knas

Alltså, känner mej lite dum men, det där fick mej att le lite. Vet att de tog rätt hårt så varför inte bara visa det? Våga visa dina känslor.

"Gårdagens"

Kör en lite annorlunda grej, "gårdagens" istället för "dagens" haha
Gårdagens humör : På topp!
Gårdagens saknad : Moa, kom hem nu! :(
Gårdagens musik : En remix av musik på speedwayen
Gårdagens mat : Pastasallad
Gårdagens dryck : Hwila Päron
Gårdagens klädsel : Dubbla strumpbyxor, brottarlinne, vitt linne, skanktröjan och ballerinaskor
Gårdagens bok: GP-programmet ;)
Gårdagens kommentar: Fanns en hel del, fulla människor you know
Gårdagens roliga : Hemfärd med Rickard och Micke haha 
Gårdagens plus : Att det inte regnade :D 
Gårdagens minus : Att Nicki plockade så få poäng..
Gårdagens frisyr : Uppsatt lugg som vanligt 
Gårdagens göra : Chilla, speedway, Odensvi
Gårdagens person : Mikaela helt klart 
Gårdagens låt: Gick runt och sjöng på 100 olika så ingen speciell

 


I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet


FIM SCANDINAVIAN SPEEDWAY GRAND PRIX G&B ARENA, MÅLILLA, SWEDEN

Åh, gårdagen, perfekt! Jag bara älskar doften av metanol!
Var ju på Speedway Grand Prix i Målilla med Mickisen. Såg och träffade massa olika folk, riktigt trevligt! Resultatet kunde dock blivit annorlunda. Hampel vann hela altet efter att ha kört om Jonsson i sista kurvan, riktigt surt! Trea kom Bjerre, skönt att ha en dansk på pallen iaf! Jag harde ju då hoppats på en bättre placering för Nicki Pedersen men icke.. Jag som ansträngt mej med att måla danska naglar och allt! Aja, hade iaf en grym speedwaykväll med fint väder (äntligen slapp vi regnet!). Hoppas hoppas att det bli nästa år också!

På kvällen åkte jag till Odensvi och mötte upp mina fina vänner. Sen skjutsade Micke och Rickard hem mej, fint pojkar :)

Caty!

Tänkte tipsa om en riktigt grym blogg. Jag är riktigt impad av denna brud, snygg stil, bra på att sjunga och tar jättefina bilder! Det är värt att ta sej en titt, helt klart :)
Klicka er in på Caty.nu genast!

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

Jag är stolt över att jag lyckats låta bli att smsa honom trots att mina fingrar skriker efter att få skriva alla 1000 frågor som jag vill ha svar på. Det är inte jag, det är du

Jobbar och sliter mitt i natten

Sitter på helspänn, har hela fyra larm att hålla koll på. Ett av larmen brusar typ hela tiden och jag blir lika rädd varje gång! Kan bli en lång morgon det här känner jag. Kvällen har iaf gått fort. En i personalen har jour så hon var uppe med mej fram till 11 typ och sen har jag smsat med Anton fram tills nu då han behövde sova. Den killen är bra kul alltså, skrattar alltid åt hans sjuka sms haha :D
Snart har jag tänkt att börja städa. Jag ska damma, torrmoppa och sen vaska. Har en tvätt att hänga upp och lite att vika också. Det är bra så jag har något att göra. Är dock lite rädd att ett par av barnen ska komma upp tidigt, skulle inte förvåna mej om dom kommer upp vid 4-5. Det har hänt förut.. Aja, hoppas att dom sover länge!

Live you life with arms wide open


Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför

I Augusti ska jag
• Träna så mycket fotboll som möjligt - För att inte tappa igen, detta är nått jag är bra på!
• Jobba så mycket som möjligt - Har bara jobb aug ut så bäst att passa på..
• Övningsköra - Dax att ta det där jävla kortet snart!
• Släppa honom - Kommer må så mycket bättre då
• Ta vara på de fina vädret - Man vet aldrig hur länge det håller i sej.
• Hålla sams med alla - Bara jobbigt att lägga energi på bråk

Jag saknar det som höll på att hända

Hittade lite gamla bilder på min notebook som jag saknat, som denna!

I'm on my way

Jag vet att dag nio kom in på fel plats men skitsamma, de fuckade ur när jag skulle fixa till det så den får vara där :)

Vet ni en sak? Jag har fått ordning på min minilaptop! Håller på med massa uppdateringar (som tydligen ska ta 1h till..) och den känns redan nu mycket bättre! Så just nu har jag två fungerande laptops, häftigt.

Annars då? Jo de rullar på! Ska in till stan vid 6 eftersom jag ska jobba natt, min tredje vilket betyder att det bara är två till sen. Hade alltså totalt fem nätter, lite lagom sådär.

Nu ska jag gråta lite i regnet (bara för att den låten är grym) och försöka hitta nått att käka!

Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig

Den här är riktigt svår. Men eftersom jag är en rätt svag tjej när det kommer till att vara nöjd med mej själv så har väl detta rätt stor inverkan på mej.
"För att kunna bli något bör man vara snygg och smal, det var i alla fall så jag lyckades!" / Okänd

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

Jag är stolt över att jag lyckats låta bli att smsa honom trots att mina fingrar skriker efter att få skriva alla 1000 frågor som jag vill ha svar på. Det är inte jag, det är du

Allt jag gör påminner mig om dig

Igår var jag i Blackstad med Anton, Elin, Simon och Moa. Vi kollade BOIF-BOIS och det slutade med vinst till BOIF med 3-2! Allas vår favorit Kringel var där men han var oscoial, precis som sin söta lilla vän..
Efter matchen drog Ante, jag, Moa och Simon in till stan. Vi käkade på Sibylla och sen lämnade dom av mej i lägenheten. Fridalovie ringde mej också så på kvällen träffades vi och pratade av oss lite♥

Idag har jag jobbat 06.30-13.00, lite lagom sådär :) Ikväll är det träning så jag ska hem till Stenserum. Men just nu är jag tveksam, mitt skoskav är inte att leka med och det MÅSTE läka till på fredag då vi möter Hjorted/Totebo!

Dag 06 - Favorit superhjälten och varför

Har redan skrivit om min favorithjälte så jag kopierar det jag skrev sist :)
Min hjälte är och kommer alltid vara Bamse! Jag prenumererade på tidningen i minst 6 år. Fick alltid en prenumeration av mormor i julklapp tillsammans med brorsan. Sista gången vi fick det var 2005 eftersom hon mormor gick bort 2006. Jag brukar dock läsa när jag är hos mina kusiner, dom har tjocka böcker med Bamse och så har jag själv några gamla tidningar att kolla i :) Hur som helst så älskar jag Bamse för att han är så genomsnäll och hjälper alltid alla. Han har supermånga vänner och är bra på det mesta. Vem vill inte va som honom lixom? :)
My hero and his friends!

Vårat gäng, tre poäng, T-I-F!

Vaknade upp med världens träningsvärk idag.. Matchen igår har satt sina spår men vad gör väl det? Efter en 5-0 vinst så är det helt klart värt det! Jag är riktigt nöjd med min insats, eller rättare sagt, jag är nöjd med allas insatser! Sandra, Emma N och Skiölden stod för målen denna gång :)

Idag är jag ledig från jobbet, tack Martin! Skönt med lite sovmorgon i sin egen säng. Ska se till att fixa en massa saker idag. Städa, diska, tvätta och bränna en skiva till Daniel står högst upp på listan. Sen hoppas jag hinna med lite "hemmaspa" för det behöver jag just nu haha.

Dag 05 - en bild av en plats du varit på

Det här är en bild från Malmö (vilket ni äkert kan räkna ut haha). Var där i April när vi skulle flyga till Cypern. Jag diggar Malmö, eller jag diggar alla städer som ligger i Skåne. Det är riktigt fint där nere. Och ett plus är ju att man så lätt kan ta sej över till Danmark hihi :)

Never lose hope


Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

En dålig vana som jag har är att jag gråter typ JÄMT! Kan gråta för att jag är glad, lessen, arg eller när jag bli förvånad. Värst är det när jag kollar på sorgliga filmer. Då gråter jag väldigt mycket haha. Sen under mensveckan, då är det bäst att hålla sig bort från mej så mycket som möjligt! Ae fy fan säger jag bara..

Bilar 2

Moa, Philip, Joel ocg Simon kommer in till stan sen. Då ska vi kolla på Bilar 2! Älskar första filmen så jag hoppas att denna är lika bra hihi :) Egentligen skulle jag ha gått med några andra men, de är fan inte värt de!
bilder från google

BjörnBröder 2

Kommer aldrig få nog av alla dessa tecknade Disneyfilmer, jag bara älskar dem!

Ännu lite mer nattjobb

Än så länge har jag gjort så lite som möjligt, skönast att inte börja städa och sånt fören mellan 2-3 nångång. Lättare att hålla sig vaken då :) Idag ska jag nog titta på Björn Bröder 2, tror att jag fick med mej den iaf! Sen har jag med mig The Sims 3 också, så jag lär nog klara av denna natt med :)

Dag 03 - en bild av dig och dina vänner

En bild på mej och min bästa vän. Har inte så mycket bilder på mej och hela mitt "gäng" så denna duger :)

Nattjobb

Om ca 2 timmar får jag gå hem och soooova! Längtar riktigt mycket efter sängen nu ska jag be att få tala om.. Men annars har natten gått bra. Jag har städat, tvättat och sprungit runt för att se så alla ungdomar sover. Har även hunnit med att se en film, Never say Never, ni vet den med Justin Bieber höhö. Han är rätt söt måste jag erkänna ;)
Vad har jag mer hunnit med då? Jo jag har läst Vecko Revyn och nördat runt på facebook, vettigt :))
Snart hoppas jag att Västervikstidningen kommer så att jag har nått mer att göra!

Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn

josefiiinj.blogg.se - Jag heter Josefin och mitt efternamn börjar på j (Johansson). La till några extra i bara för att de andra bloggnamn som jag först provade var redan upptagna. Dessutom hette jag redan josefiiinj på bilddagboken så de kändes lätt att heta samma sak på flera ställen :)

I scraped my knees while I was praying

Lite pics från en bra kväll i Odenskans
Pontus, jag, Makkibanan och P :)
Anteman, Adde och Lovisa :)
Söta Simon och Moa
Grönängpower, Joakim, Anton och Daniel

Taking shortcuts and false solutions



Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv

Cambild från i fredags.
Okej, kanske inte så intressant, mest basic fakta.
1. Jag hatar att vara ensam
2. Min största fobi är andras fötter
3. Jag älskar att vara i naturen
4. Jag är fruktansvärt lat höhö
5. Jag blev typ "mobbad" i 7-8an
6. Jag tycker inte om att prata i telefonen
7. Använde alltid jeans förr, nu endast leggings typ
8. Jag lyssnar mycket på musik, lär mej låtar snabbt
9. Många tycker att jag är fjortis haha
10. Jag vill antingen bli polis eller lärare (just nu iaf)
11. Jag har svårt att lita på folk
12. Jag är rätt bortskämd
13. När Augusti är slut så är jag arbetslös..
14. Mitt självförtroende är väldigt svajigt men helt ok just nu
15. När de åskar ute ligger jag nästan och tjuter!

Stjärnorna finns här

Jag skulle ha träffat Frida idag men de blidde inte så.. Istället har jag hjälpt pappa med att fixa lite ute. Han har sågat ner en massa småträd och shit så jag fick bära bort grenarna, jättekul haha. Jag ska snart försöka fixa mitt skoskav så jag kan gå en sväng med mina nya skor. Kanske drar med mej kameran också!

Juste ja! Drar till Gamleby för att hämta ut Antons och mina saker från Junkyard sen också, fint!
gammal bild från 09 tror jag

Gör en ny sånhär som verkar lite vettigare än den förra!

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar
Dag 25 - vad jag skulle hitta i väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - din favoritlåt.

Skor

Kom ganska nyligen hem från stan. Har varit och lunchat med Mickis! Jag följde med henne en sväng ner till Intersports sommarbutik så nu har jag äntligen köpt mig ett par EasyTone! De hade kostad 1100:- Men med lite rabatter så blev de mina för endast 500:- så nu är jag happy! Blev även ett par fotbollsskor från "riktiga" Intersportbutiken nedsatta från 1400:- till 890:-. Så idag har jag lagt ner över 1000:- på skor, de känns i plånboken.. Men det var välbehövligt!


Mina nya Fotbollsdojjor!

Feel free to do anything you like


Vi har skuggorna bakom oss trots allt

Jobbet gick bra. De var fullt upp som vanligt så jag slapp undan vissa tankar! Kanske var lika bra att jag inte var på Torvalla som jag egentligen så gärna ville.
Under dessa jobbtimmar har jag vatt med om en he del. Blev nästan biten i armen, blev dragen i håret, fick en smäll på armen och så en massa sparkar riktade mot hela mej. Tur att de är yngre barn så man kan hålla dem ifrån sej haha. De roliga är att nästa sekund hoppar dom upp i knät och vägrar sluta kramas. Dom är allt bra söta ibland :))

Nu ska jag sova, jobbar 07.00-9.30 imorgon. Sen blir det lunch med Mickis och på kvällen blir det speedway med samma brud!

Time stops and everything's quiet

Du var påväg att bli ljuset i mitt liv. Den som alltid skulle lysa upp mina dagar och få mig att må sådär superbra. Nu är allt tillbaka som det var innan den där kvällen då våra läppar möttes för första gången. Varför lät du det gå såhär långt? 

Nu ska jag cykla till jobbet. Pepp? Tveksamt.




Stay here tonight 
Cause when you're around me 
Everything's right 
Don't go 
I need you