Hjärtat


Helgen

Efter en helg med jobb och utgång så är jag nu helslut! Så ikväll unnar jag mig ett glas cola och Beccas kvarglömda godis framför Wallander. Imorgon ska jag ta sovmorgon!!


Avis

Hela året har jag velat åka till Bråvalla men ingen har velat/kunnat följa med.. Och nu ser jag helt plötsligt att alla åker?! Jag vill också :(


Torsdag

Igår åkte jag hem till Stenserum för att rensa ur garderob+byråer. Slängde 2 stora säckar och ändå fick jag med mig 2 stora väskor och en kartong med saker till lägenheten haha. Hoppas jag får plats med allt! Jesper kom efter jobbet (typ 12) och då la vi oss nästan direkt.

Nu på morgonen har jag gjort fin frukost/lunch till Jesper och Anton. Ägg, bacon, scones och massa annat, bra syster/flickvän!

Snart ska jag till Västervik för att möta upp Nathalie, blir nog en sväng till Espresso House :)


Tar ifatt lite

Mikaela tycker att jag är dålig på att blogga, måste nog hålla med haha..

Jag har hunnit med att göra en massa kul saker sen sist iaf! Bland annat så har jag fått se massa fina studenter. Bror, pojkvän och kompisar. Hade en jättebra kväll då jag först firade Anton sen var hos Emelie och Fille. Slutade kalaset med att få med mej En Frida, en Karl och en full pojkvän hem, mysigt! Samma helg hann jag även jobba både lördag och söndag. På jobbet på lördagen var vi bland annat på karnevalen och tivolit.

Tisdags förra veckan var jag först i Stenserum för att umgås med lillebror. Vi var hos farmor, åkte fyrhjuling och tig en sväng till stan. Sedan på kvällen var jag med Mikaela på speedway i Målilla. Trots förlust så var det riktigt kul, både att få umgås med Mickisen och för att vi träffade Annamalin, så söt tjej!

Onsdagen spenderade jag hos Frida i Hultsfred. Vi åt på Kinan, pratade en massa och bara hade det bra. Åkte hem skapligt då jag skulle besiktiga bilen, den gick igenom utan problem :D

På fredagen var det dax för midsommar. Jag tog med mej Jeppe till Stenserum där vi gick tipspromenad, spelade kubb, paddlade, spelade Wii och åt god mat, jättemysig dag!!

På lördagen gick jag upp tidigt för att jobba. Sedan skulle jag åkt till Hultsfred men det blev inte så. Det strulade lite med vilket pass jag skulle jobba på söndagen så jag stannade i stan. Till sist fick jag iaf kvällsturen men då var det lite sent att åka iväg så jag lagade lite god mat till mig själv hemma hos Jesper medan han var ute med killarna. Lite senare kom Jesper hem med Adam, Henrik, Rebecka och Emma-Lina. Jag var väldigt skeptisk men fick ändra åsikt om iaf Becka, hon var jätterolig! Nathalie kom förbi en sväng och då drog vi ner på stan och satte oss på Briggen och snackade lite skit innan alla delade på sig. Bra kväll!!

Söndag jobbade jag som sagt va och lika så igår och idag. De sista två passen är nätter, jag sitter alltså på TB nu. Håller på att fixa en personaltavla och en vikarietavla :) Förra natten var lugn så jag hoppas på en likadan!


Onsdagen

Konferensen på TB igår där vi vikarier fick träffa varandra var jättebra! Tre nya ansikten att lära känna, kul! Pratade en del med en tjej som heter My, super trevlig! Tror att det blir en riktigt bra sommar :) Vi fick även smörgåstårta och så spelade jag lite fotboll med pojkarna och TJ innan hemgång.
När jag var påväg hem så åkte jag förbi Becca och Anja en sväng. Vi uträttade lite ärenden innan Anja åkte hem och jag följde med Becca för att snacka lite skit.
På kvällen var Jesper med sin klass så jag skjutsade dit honom. Han tröttnade dock rätt fort så jag hämtade honom och körde honom till Lovisa istället. Hon insisterade på att jag skulle följa med in så jag gjorde det. Väldigt kul att umgås med Lovisa, var så länge sen! Resten av gästerna var bara teknikare, så himla roliga hela högen haha.. Sen körde jag in alla till stan där vi var runt lite. Bästa på kvällen var att jag fick träffa Emelie, har saknat henne en hel massa, lilla pluttan! Cyklade hem runt 12 och somnade rätt fort sen.

Idag jobbade jag endast morgonen så jag skulle få lite tid till att fixa studentgrejer, bästa arbetskamraterna har jag!


Hej

Kom hem från jobbet för ett tag sen, ska hoppa in i duschen nu och sen tillbaka igen vid halv 12.

Igår var jag som sagt ledig. Det blev ingen lunch med Elin men istället gick Jeppe och jag till Ginger på kvällen innan vi gick på bio. Myskväll!! Han har haft Cambridge-prov tis-ons så det har inte blivit mycket festande för honom så ikväll tar han väl igen det haha!


Lycklig!

Den 13 juli kommer Näääk och Nimo till Västervik för att spela på Palladium!! Till min lycka så är jag ledig då så om någon kan vara gullig och följa med mej så hör av er! :D


Jobba då!

En vecka med mycket jobb väntar! Jobbar alla dag utan tisdag, och sen mån och tis nästa vecka så en dag ledigt på 8 dagar! Det ska kännas att man lever haha..

Mån: 6.30-9.30 13.00-21.30
Tis: Ledig! Luncha med Elin
Ons: 6.30-9.30 träffa TB-gänget 11.30
Tors: 6.30-9.30 13.00-21.30
Fre: 6.30-11.00 Fira studenterna
Lör: 7.00-21.00
Sön: 14.00-21.30


En helg på landet

Vilken underbart bra helg jag har haft!

Fredag: Jobbade 8.30-15.30 innan jag sprang en sväng på stan och uträttade några ärenden. Tog sen med mej Becca hem till stenserum där vi hade en lugn kväll med lite dricka och spel där även Ella fick vara med :)

Lördag: Åkte till Gamleby med lillebror för att handla mat runt 12 och när vi kom hem igen var Jeppe utanför och väntade på oss :) Vi gick bort alla tre till Becca och snackade lite skit och sen skjutsade vi Anton till Odensvi. Jesper och jag gick in en sväng till farmor och blev bjudna på fika innan vi åkte hem igen. Utnyttjade det fina vädret till max genom att ha vattenkrig och spela fotboll. På kvällen åt vi god mat, såg en film och bara myste. Jag var lite nedstämd ett tag där men pojken fick mig att må bättre, bästa <3

Söndag: Tog lite sovmorgon och bakade sen scones till frukost! Vi tänkte åka och fiska men det blåste så dant vid sjön så vi spelade lite fotboll istället. Vid halv 3 åkte vi ner till skjutbanan där jag klarade hagelprovet och Anton och Simon klarade kulproven så nu är dom helt klara med jägarexamen!! Jag ska ner med pappa någon mer gång och träna men sen tror jag att jag är redo för uppskjutning i kula jag med! :) Vi firade med varsin pizza innan Jesper drog sig hemåt Västervik. Själv tänker jag sova i Stenserum och åka direkt till jobbet imorgon.


En kväll i Juni

Har haft en riktig myskväll med pojken hos hans morfar och mormor! Pillade lite med Jesper bil, åt pizza, kastade boll och bara hade det allmänt bra i solen. Dom bor så himla mysigt och jag är helt såld på deras supersnygga blå BMW cab! Nu vet ni det haha :)


I like

Nyaste, älskar den!


5/6

Riktigtseg dag idag. Har inte känt mig på topp alls. Tack och lov att jag fick några timmars jobb på TB så jag kunde byta mina tankegångar. Nu sitter jag i Stenserum och ser på en film. Imorgon åker mamma och pappa till Prag så helgen kommer jag mer eller mindre spendera här hoppas jag :)


Skjutbanan

Igår var jag som sagt va på skjutbanan i Gamleby. Medan pojkarna sköt studsare så sköt jag hagel. Det gick superbra så jag kände att jag inte behövde träna mer, skönt!! Istället så åkte även jag till älgbanan och sköt. Både på stillastående och på rörlig. Det gick faktiskt riktigt bra! Känner mig mycket mer van vid studsaren nu så det ska nog inte blir några problem alls med uppskjutning! :)


Sommar

Idag har jag spenderat ett par timmar i solen på Jeppes baksida medan han är i skolan. Tröttnar dock alltid lite för fort så nu har jag precis tagit en dusch och ska lägga mig med min bok som jag läser just nu.
Ikväll ska jag till skjutbanan med ett gäng och sen sover jag i Stenserum. Mamma har varit i Ullared så jag ska få lite grejer som jag bad henne köpa :)

Btw, min tandvärk är borta och även min feber som antagligen berodde på tanden. Är fortfarande rädd att tugga på den sidan men huvudsaken är väl iaf att jag inte har ont ;)