Everything


You were all the things I thought I knew, and I thought we could be


En film?

Nedrans jobbiga skithuvudvärk! Och jag har läst ut "Så länge vi båda andas", igen. Vilket betyder att jag kommer få för mycket fritid över. Hur ska jag överleva?
Lite positivt har det varit idag iaf. Käkade en fin kinabuffé med några flickor i klassen på lunchen. Skolmaten är ju inte alltför god precis..
Fick även med mig Frida en sväng hem, vi köpte Kinder ägg!
Nu funderar jag på om jag ska sova eller bara sitta och glo. Någon som ar en bra film?

Mums

Så fina vänner jag har! Fast de vet dom nog redan om :) Frida drog nyss, och snart kommer Mickis :) Sen ikväll kommer Elin, Ante, Makki, Adde och Gurra tror jag. Spår en bra kväll/natt! :)

Gråter

Jag vill ha långt hår!!

Besatt!


åååååh!

Hittar inget objektiv som faller mig i smaken.. Att det ska vara så svårt..
Tänker istället dra på en film. TWILGHT! Har inte sett den på flera månader, möms!

Studentklänning

Denna klickade jag hem från Stylebystars igår, hoppas den passar!
Nu ska jag kika på ett nytt objektiv till kameran, mitt ena är ju trasigt! :(

Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Har precis gråtit lite till One Tree Hill. Hur ska jag klara av att vänta tills i sommar då nästa säsong kommer? Jobbigt!
Inatt får jag äntligen sova i min egna säng efter helgens bravader! Min säng♥

Häftigt

Har precis kommt in till lägenheten efter ett fotbollspass i Gamleby. Vi var bara 9st så vi tränade lite kortare än vanligt vilket var skönt. Börjar få problem med baksidan av låret igen.. Ljumskbyxor får nog bli mitt nästa inköp!
I helgen har vi ingen match utan vi laddar upp inför möte med småpojkarna nästa helg haha. Kan nog bli kul!

Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör


Studiedag 16 mars 2011

Linnea och Frida åkte precis hem till Blackstad igen efter att ha varit här. Vi har snackat skit, käkat på donken och ätit glass på balkongen i solskenet. Så himla underbart! Det är vår nu och det kan få vem som helst att le lite extra stort!

Ikväll får vi mer besök. Simon, Tobbe och Igge kommer förbi och äter hemmagjord pizza med oss. Så fram tills dess ska jag bara vila och läsa tredje Twilight boken. Får inte nog av serien!

A sky of diamonds just for us

Lyssnar lite på ett väldigt bra album.
Förut tog jag och Linne en liten promenad. Så skönt!

FY FAN VILKEN HELG!

Fredag: Shopping, hälsa på Erikas skola igen (lika pinsamt som första gången!), matlagning med 9 fina brudar och sist men inte minst, Fest i Björsäter! Fin liten skithåla det där ;) Träffade en massa nya människor. Vissa riktigt sköna! Fick sen sova hos Gurra och Felicia eftersom Erika tappade nyckeln i Björs xd Fy fan, de där kommer vi skratta gott åt i framtiden :)
Lördag: Lördagen stavas såhär B A K I S. Inte okej. Spenderade mycket tid sovande framför tvn tills vi tog tag i oss själva och fixade ihop lite tacos. På kvällen åkte vi ut till Linghem och såg på melodifestivalen hos Tim. Även där fick vi träffa nytt folk.
Söndag: Tåg hem 11.12, hem till stenserum, ner till Gamleby och vidare till Tuna för match. Vi mötte Hjorted/Totebo och matchen slutade 1-1. Vi borde ha vunnit med tanke på all chanser..
NU VILL JAG SOVA

Linköping

Sitter vid datorn och väntar på att klockan ska bli 10.45 så jag kan gå till tåget. Hela min helg kommer spenderas i Linköping hos min Erika. Kommer bli så himla bra! På söndag när jag kommer hem igen så är det match. Så uppdateringen kommer nog ligga nere tills på måndag.
Hoppas ni får en grym helg!

Friends

Mina vänner är dom bästa! Har träffat flera utav dem hela veckan och därför blir bloggen lidande. De gör mig inget, vänner är bättre än datorn. Tack för att ni är så himla bra!
Jag älskar er♥

Vinst!

Så otroligt skönt att nita VFF! 4-3 slutade matchen och jag är mer än nöjd med alla Tjust-tjejer! Min egen insats är jag faktiskt också nöjd med, klarade 90 minuter trots dålig träning på senaste tiden. Jag älskar att känna att jag är bra på något. Fotboll är min grej, så är det bara! :)

Träningsmatch mot VFF

Är iväg och spelar match mot VFF, på grus! Hoppas ni hejar lite på oss!


All night

Jag har visst inte varit så aktiv här i veckan som varit men så blir det ibland :)
Jag har umgåtts med mina fina vänner och då blir det inte så mycket tid för datorn kvar.

I Onsdags var Elin och Rasta hos mig och Moa. Vi fikade, snackade och Moa färgade Elins hår. Mysigt!
I Torsdags var jag i både Blackstad, Gladhammar och Källsåker. Slå den om ni kan! Min finaste Frida har fixat körkortet så det var anledningen till våra besök på helt olika platser ;) Avslutade den kvällen med Cornermat med mina fina klasstjejor och teater på Bryggaren. Figge som är med i Let's Dance var med i den!
Igår drog jag, Paula, Kajsa och Linnea på en spontan tripp till Linköping. Gick lite på Ikea och lite andra affärer. Jag höll dock i pengarna denna gång, stolt!

Idag är jag hemma i skogen med familjen. Vi ska käka plankstek och fruktsallad, möms!

Flickor ♥

Juste! Glömde säga att jag hade en urbra kväll igår med några fina pinglor. Frida, Moa, Elin, Linnea, Emelie och jag hade lite myspys i ett stort fint hus. Kvällen bestod av skratt, spel (som Frida och jag vann!), fika och läskiga historier. Fick skjuts hem efter nio någongång och kvällen slutade med att Moa sov i mitt rum för jag var så uppskrämd efter historierna. Usch va jag har blivit larvig! xd
Lätt att vi gör om det där tjejor♥

En sak mindre att gå och fundera över.

Så skönt, slipper tänka på vad jag gjort för fel. en sak mindre att oroa sig över alltså :)
Jag har precis kommit hem från Fågelbäret där Kajsa och jag hade idrottslektion som vanligt på tisdagar. Var bara 6 barn idag också, tråkigt men så kan det vara ibland.
Snart ska jag dra igång lite musik och diska och sen blir det matlagning till min "sambo" (Moa för er som inte visste) kommer hem. Då blir hon förhoppningsvis glad på mej :D