Tar ifatt tiden

Vad har hänt sen sist jag skrev kanske ni undrar nu. Eller så undrar ni inte alls men jag skriver ändå!

För det första så är praktiken slut. Det är verkligen supertrist! Trivdes ju så himla bra. Köpte lite godsaker till personalen och en bok till barnen och alla blev jätteglada :) Hoppas det blir lite vik framöver! 
I och med att praktiken har tagit slut så är det skola som gäller igen. Vi har varit i Kalmar mån-ons. Första natten sov vi kvar och unnade oss massa fint. Jag är redan trött på Kalmar!!

Jag har bott i huset i nästan två veckor. Det kändes så himla skönt och jag längtar tills vi får flytta in! Vill bli av med lägenheten nu snarast!! Jeppe bjöd in lite folk och jag njöt av alla ytor som finns. Jobbade dessutom hela lördagen och söndagkvällen. Emmis körde sitt första "riktiga" pass, mycket trevligt! Hann med en liten fikastund med Natti på Espresso House också på söndagsförmiddagen :D

Träningen då? Jo det går sådär. Förra veckan var superbra med bland annat body pump och en lång tur på löpbandet. Denna vecka blir det lite mindre eftersom jag är i Kalmar hela dagarna. Men sprang av mig lite igårkväll iaf.

Just nu är vi i Kalmar och har lunch. Slutar halv 4 och sen ska jag hem och invänta min fina pojk som jobbar kväll!



Helgen v.7

En gel helg har nu passerat. Behövde verkligen få vila ut så jag har tagit tillvara på tiden så gott det gick. 
I fredags var det alla hjärtans dag men vi firade inte så speciellt mycket. Håller fast vid att det är lite överskattat. Men vi gjorde iaf lite marängswisch och jag fick välja ut ett armband på Guldfynd :)
Skönt att få sova ihop iaf. Saknat min pojk!

På lördagen åkte vi ner på stan så jag fick välja armbandet. Blev ett silverarmband med ett kors, superfint! Sen gick vi även i ett par affärer och jag köpte en tröja. Fick gå ner i storlek i flera tröjor, lycklig tjej!! Det börjar ta sig nu :) på kvällen var vi i Stenserum på julgranssväng och sov sen hos mamma och pappa. 

På söndagen bjöds det på scones innan vi for till farmor och hälsade på. Behövde komma ut på landet och samla lite energi :) Vi åt köttfärssås och spagetti på kvällen och somnade rätt tidigt.

Glädje

Till att börja med: MIN BIL FUNGERAR!! Himla skönt, slipper betala en massa pengar. Det fick mitt humör att verkligen skjuta i topp! Har dessutom avklarat ett fruktansvärt skönt pass med bodypump ikväll. Äntligen är jag igång igen!! Känns riktigt bra måste jag säga :) Extra plus för sällskapet som bestod av Emelie och Sabina! Bokade in mig på två pass nästa vecka också, kul :)

Nu har jag precis ätit nudlar med spenat och ska krypa ner i sängen. Imorgon får jag äntligen umgås med min Jesper igen. Till och med sova ihop, lycka!

Jävla bil

Igår var en kort dag på förskolan. Började vid 7 och gick hem vid 13. Då mötte Jeppe upp mig på TB för att se om vi kunde få igång bilen. Den startade såklart inte men vi lyckades få ur parkeringsbromsen efter mycket om och men, det betyder att den iaf inge behöver bärgas bort haha! Vi tog iaf ur batteriet och Jesper tog hem det och skulle ladda det. Att sen låsa bilen är fasen inte lätt, men tillslut hittade vi några nyckelhål så nu ät den låst iaf. Nu är väl problemet att få upp den igen haha! Nåja. Idag ska vi sätta i batteriet igen och se om det är så enkelt. Jäklar vad vi har håller på med den där bilen. Hoppas den startar idag iaf!

Nu ska jag återgå till barnen efter en liten kaffepaus!

Zorro

När klockan ringde imorse kunde jag knappt ta mig ur sängen. Var så ruskigt trött och seg! Men till sist gick det. Förmiddagen på förskolan var superkul! Vi var på Kulbacken och kollade på fåglar, grillade korv och massa annat roligt. När vi kom hem så åt vi lunch och sen rullade allt på fram till 16.15 när jag slutade. Gick raka vägen till TB för att se om bilen startade men den är fortfarande död. Mamma och pappa kom in för att hjälpa mig men det hjälpte tyvärr inte. Som det ser ut nu så måste den bärgas, men ska ringa Engströms imorgon för att se om dom kan hjälpa mej. Blir så sjukt sur, kommer bli jättedyrt säkerligen :( Pappa bjöd på mat för att göra mig lite gladare iaf haha. 
För att få ytterligare lite bättre humör så ska jag nu fixa mina naglar och skriva listor, älskar listor!! 

Bättre humör!!

Gick in på en träningsblogg och såg att Gina fått in nya träningsbyxor!! Denna gången var jag snabb så inte dessa också tar slut. Landar förhoppningsvis i brevlådan innan torsdag :D




Trött och förbannad

Idag är det ingen bra dag. Jag har varit helt slut hela dagen. Hade huvudvärk på praktik från det att vi åt frukost tills jag slutade kl 13.00. Att sedan jobba 8 timmar på TB lockade inte så mycket. Men det var bara ge sig dit, be Jeppe komma förbi med tabletter och klistra på ett leende. Det höll sig inte så länge dock. Vi hade en lite sur dam där som inte ville få mig på bättre humör så det har varit svårt att hålla skenet uppe måste jag säga. Tur att Pernilla räddade mig någorlunda iaf haha. När jag äntligen fick dra mig hemåt så möts jag av en bil som inte vill starta, vad är oddsen lixom?? Den lät lustigt och blinkade och höll på. Så det var bara att lämna den på TB och börja knalla hem. Jag som tänkte handla frukost, får visst bli utan det imorgon. Så trött på bilen, den är fan inte alls gammal och så går den ändå sönder hela tiden?? Skjut mej!
Nu vill jag bara krypa ner med min pojk och beklaga mig. Men han jobbar kväll så jag får somna ensam, kul :)))

Hoppas på en bättre dag imorgon.

Ricinolja

Juste!
När vi sprang på stan igår så köpte vi oss varsin ricinolja. Jag har haft en förut men höll inte i med det. Men nu ska jag börja! Två dagar i veckan ska håret behandlas för att se om det blir någon skillnad. Spännande!


Före

Min helg

Ligger i sängen och är helt galet slut! Tänkte dra igenom helgen lite grann.

I fredags var jag först på praktiken. Det var en lugn dag med få barn, planering och lite pyssel. Jag fick sluta strax innan två och åkte då direkt bort till Tallbacken. Hade en bra dag med barnen, mycket bus och lek! Men jag var riktigt trött efter passet. 

På lördagen kom äntligen Frida! Vi började med att äta frukost ihop med Jeppe och sen for vi runt i butiker och shoppade lite. Avslutade med en mysig fika på Espresso House och massa skitsnack såklart. Mycket fint 💕
Vid två började jag jobba och det blev ett rätt tufft pass med mycket liv och rörelse. Men kul såklart! Jag blev även erbjuden att jobba söndagmorgon så jag tackade ja.

När jag vaknade upp imorse så ångrade jag att jag tog turen haha! Var så jäkla trött. Men det har flutit på bra. Mycket höga ljud gjorde att mitt huvud inte riktigt hängde med dock haha. Fick iaf avsluta med några skratt på rapporten, tur det :) Efter jobbet åkte jag till Jesper för att laga mat och mysa. Har bott här hela helgen och sover även kvar ikväll! På fredag åker Michael dessutom bort så då blir det en hel veckas boende i huset! Bra träning inför kommande äventyr ;) Resten av kvällen blir lugn och jag slår vad om att jag snart kommer krypa ner under täcket.

Veckan som varit

Början av denna vecka har rullat på mycket bra. Praktiken tar upp de flesta timmarna på dagarna men det gör mig inget. Älskar verkligen det här jobbet! Har så fruktansvärt kul hela tiden :) i tisdags höll jag i en samling när en lärare från skolan var på besök (hon jag kallade häxan haha). Det gick superduper och jag fick massa beröm, hon hade inget att klaga på sa hon! Så jag var riktigt nöjd :) Igår var vi på gympa och idag var vi i skogen. Så kul att se hur barnen uppskattar alla aktiviteter! Idag stängde jag med min handledare. Skulle ha slutat halv 7 men vi hade tur och fick gå strax innan 6 :) Imorgon jobbar jag 8-2 och sen blir det några timmar på TB. Sen i helgen blir det ytterligare några timmar på TB och så får jag äntligen träffa Frida!! Fasen vilken fin helg de kommer bli!! :)

Kvällsfunderingar

Dagen rullade på rätt bra. Spelade Sims i flera timmar, kul som tusan! Michael kom inte hem så vi lagade lite mat och käkade framför Farmen. Klockan blev så mycket så vi sov kvar här, skönt med dubbelsäng ju. 

Egentligen så borde jag sova men jag alldeles för mycket som snurrar runt i huvudet. Mestadels är det boende. Är så trött på att fara fram och tillbaka hela tiden. Vill verkligen att vi ska flytta ihop och det vill Jesper med. Men det är lixom lättare sagt än gjort. Det lutar väl åt huset men det krävs så mycket och vi orkar inte vänta mycket längre. Jag försöker iaf söka lägenheter med jämna mellanrum ifall det inte blir av. 
Mitt nästa problem är då min lägenhet och hur jag ska bli av med den. Önskar att lillebror kunde ta över den men det kan han inte göra om han inte hittar nått jobb. Har iaf tänkt lägga ut den så småningom men kan inte ta några bilder just nu då jag väntar på mitt minneskort. Men det måste ske rätt snart, kan bli svårt att bli av med den!! Allt är så jobbigt, vill bara att vi ska få en "vanlig vardag" så vi slipper fara runt och inte kan planera något. Det stressar mig jättemycket. Alla våra diskussioner och tjafs grundar sig i det här med boende, allt skulle lugna sig om vi bara kunde lösa detta. 

Nej nu måste jag försöka sova. Imorgon ringer klockan 5.50 och en lång dag väntar.

Seg söndag

Kl 12 bestämde sig Jesper för att komma upp igår. Jag var skithungrig och kände hur sur jag var påväg att bli, kul start på dagen! Resten av dagen gjorde vi ingenting. Det var jag inte heller så glad för, kom med förslag men inget dög till pojken. Ibland blir jag bara så trött på att vi aldrig hittar på saker! På en hel dag hade vi kunnat gjort massa kul ju. 
På kvällen lagade vi iaf mat och bjöd Michael på och sen lite senare så kom Adam, Karin och Henrik för att spela Wii och se på film. Det var trevligt iaf :) 

Idag skulle jag åkt till Vimmerby men det blev inställt. Istället hörde jag av mig till ett par vänner men alla var upptagna. Typiskt när jag för en gångs skull inte jobbar! Jesper ska göra något så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen idag. I min lägenhet är nämligen Anton, Linus och Lukas så jag har ingenstans att va haha. I-landsproblem.

Kalasinbjudan

Det var en trevlig dag på praktiken! Vi planerade en samling jag ska hålla i på tisdag när "häxan" kommer och hälsar på. Spännande! Jag blev också medbjuden på kalas om nån vecka för en av pedagogerna på en annan avdelning. Väldigt kul att dom vill ha med mig trots att jag bara är där som praktikant, värmde väldigt mycket :)
Vid klockan två fick jag gå hemma snöstormen. 
Vid fyra plockade Jesper upp mig för att åka och handla och sen åt vi på Ginger med Henrik på kvällen. Väl hemma igen så spelade vi Wii innan vi la oss.

Idag vet jag inte hur dagen kommer se ut. Jesper sover fortfarande och jag har varit vaken i men än en timme. Vill göra nått kul men det är svårt att hitta på nått!! Förslag?