The Script

Mars 2015-Längtar ihjäl mig 💕👌

Torsdag 30/10-14


Morgonen startade med en kortare promenad i mina nya träningskläder! Har köpt en lite tjockare tröja så jag kan gå även när det blir kallare. Det var dock lite för varmt för den idag. Trots att det bara var 3 grader så värmde solen ordentligt!
Nu sitter jag i soffan och har fått i mig en perfekt frulle. Kvarg med hallon och nybakade questpuffs. Rekommenderar!

Måndag 27/10

Tiden går för fort. Oktober har sprungit förbi! Idag går vi in i vecka 44 och jag går på mitt schema på TB. Fram till årsskiftet så kommer jag jobba 57% samtidigt som jag ska klara av både skola och praktik. Det kommer bli tufft men jag är positiv till att klara av det. TB kan va riktigt jobbigt ibland men jag trivs så fruktansvärt bra så det ska bli kul som tusan! 
Något som jag dock kommer få sätta åt sidan är träningen. Jag ska självklart försöka hinna men fokusen måste såklart ligga på skola och jobb. Vardagsmotion och hälsosam mat ska dock finnas kvar så det händer lite med vikten iaf. 
Senaste veckan har jag inte tränat något alls. Feber, hosta och förkylning har satt stopp. Hostan är fortfarande kvar men annars känner jag mig mycket bättre. Tur det med tanke på hur min vecka det ut!
Måndag: TB 13-21.30
Tisdag: Fsk 9-13.30 TB 13.30-21.30
Onsdag: Skola i Kalmar 9-15
Torsdag: Grupparbete 9-15
Fredag: Skola 10.15-12 TB 13-21
Lördag: TB 6.30-14.00
Söndag: TB 14.00-21.30


Skulle inte klara mig utan min älskling

16/10-14

Idag är jag mycket trött. Var hemifrån mellan 8-21 igår och det känns idag! 
Jag har iaf börjat dagen på bästa sätt, pw och smarrig gröt med Holistic vanilj protein, äpple och mullbär. Nu ska jag försöka hitta lite motivation till att göra några superfjantiga uppgifter till skolan. Så trött på denna hemska kurs!! 
Går i skolan 13.15-15.00. Känns så sjukt onödigt att ens åka dit. Lär mig noll för tillfället, så besviken. 
Nåja, snart är kursen slut. 

Måndag 13/10

Efter en vecka med mycket jobb och skola så är det skönt att inleda en ny vecka. Även denna kommer innehålla jobb och skola dock. Men även en del träning hoppas jag! Sist jag skrev så var det vägning och mätning som gällde och det gick bra!! Hade gått ner precis som jag hoppades på så var riktigt nöjd. Hoppas det fortsätter denna vecka!

Förra veckans träning:
Måndag: Bodypump
Tisdag: Morgonpromemad 30 min
Onsdag: Morgonpromenad 50 min
               Promenad em 45 min
Torsdag: Morgonpromenad 20 min
               Actic - rygg, bicep/tricep
Fredag:   Promenad em 60 min

Helt nöjd även denna vecka. Blev ingen träning på helgen dock men det känns okej. Har både jobbat och försökt hinna träffa familjen lite :) Enligt runkeeper så fick jag ihop ca 2000 kcal bara genom mina promenader. Mycket kul!! Ska självklart försöka hålla mig på samma denna vecka.


Onsdag 8/10

Idag är det vägning och mätning som gäller. Är lite nervös, vill så gärna ha kommit förbi den där platån. Men än är det några timmar kvar innan det är dax. 
Inatt har jag sovit väldigt dåligt så jag valde att inte gå promenad imorse. Sedan dök 2 av mina 3 favorit klassisar upp för att kolla igenom fredagens redovisning. Det gick snabbt så vi snackade mest skit och jag fick gosa bebis. Helt okej dock hihi. 
När dom åkt så tog Jesper och jag bilen till Fabriken och käkade lunch. Firade att han klarat en uppgift som han var så osäker på. När vi kom hem igen så drog jag med Jesper ut på promenad. Han tog skateboarden dock haha. Vi gick bland annat förbi Högö och hämtade ut mitt paket med massa bra att ha saker i. Lite osmidigt att bära hem men det gick. 
Senare idag så ska jag jobba några timmar på TB vilket jag även gjorde igår. Skönt att va tillbaka! Men innan det är dax så ska jag njuta lite av lugnet i huset.Träning

Det händer väldigt mycket just nu och jag är upptagen i stort sett alla dagar i veckan. Lite stressande men annars fungerar det bra :) 
(Skriver om detta för att själv ha lite koll på hur jag ligger till)
Mest fokus ligger just nu på att bli mer hälsosam och gå ner några kilo. Jag har hamnat på en "platå" så det har stått still jättelänge och det är jag riktigt trött på nu. Har mått rätt dåligt över mig själv så nu ska detta gå vägen! Denna vecka har maten fungerat jättebra. Jag har ätit bra men ändå kunnat unna mig utan att få "ångest".
Träningsveckan v.40
Måndag: Bodypump
Tisdag:   Vilodag
Onsdag: Morgonpromenad 30 min
               Promenad em 30 min
Torsdag: Morgonpromenad 40 min
               Promenad em 30 min
Fredag:  Morgonpromenad 28 min
               Boxning+styrka 20 min
               Promenad em 35 min
Lördag:  Vilodag
Söndag: Morgonpromenad 40 min

Har börjat gå två gånger om dagen istället för en lång tur en gång per dag. Tycker det ger mig mer på detta sätt :) Morgonpromenaderna gör jag alltid på fastande mage dessutom. Det blir självklart en till promenad lite senare idag också! Har börjat få med mig Jesper ibland så jag slipper gå själv och det är jätteskönt! Visst går det lite långsammare än om jag går själv men jag tycker det är värt det ändå :)
Är rätt nöjd med veckans träning. Måste ju anpassa mig till de tider jag jobbar/går i skolan. Har dessutom suttit med en jäkla massa matteuppgifter inför examination och då blir jag stillasittandes. Nästa vecka ska jag försöka få till på samma sätt men få in lite mer styrka på antingen Actic, hemma eller T1. Måndagen är alltid Bodypump men annars så håller jag veckorna fria för att se vad som passar in :)